banner55

Liselilerin oyun kavgası kanlı bitti

Liselilerin oyun kavgası kanlı bitti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Şubat 2018 Salı 11:06
 Liselilerin oyun kavgası kanlı bitti



Esenyurt'ta bilgisayar oyunu nedeniyle tartıştığı öne sürülen iki arkadaşın kavgasında kan aktı. Kavgada 16 yaşındaki çocuk boğazından bıçaklanarak hayatını kaybetti. 

Esenyurt'ta iddiaya göre, lise öğrencisi ve mahalle arkadaşı R.A. (16)  ile Yunus Emre Şahin (16) internet kafede oynadıkları online bir bilgisayar oyunu nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışma ve küfürler daha sonraki günlerde sosyal medya üzerinden mesajlaşmalarla devam etti. R.A ile Şahin geçtiğimiz cumartesi akşamı buluştu. R.A. ve Şahin burada da tartışmayı sürdürdü. 
 

MARKETTEKİLERDEN YARDIM İSTEDİ

Tartışıp yumruklaşan ikiliden R.A., yanında getirdiği bıçağı Şahin'in boğazına ve koluna sapladı. Yaralı halde kaçarak bir markete sığınan Şahin, buradakilerden ambulans çağırmalarını istedi. Kan kaybeden Şahin bir süre sonra marketin girişindeki merdivenlere yığıldı. 

R.A. olay yerine ulaşan ambulansla hastaneye kaldırıldı; fakat yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yunus Emre Şahin'in markete sığınması ve yere yığılması da iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. 

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Olay sonrası kaçan R.A. polis tarafından yakalandı. İfade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  


Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 06.02.2018 11:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37