Oğlunun hayatından endişe ediyor

16 yaşında, 10 gün önce evden ayrıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Ağustos 2016 Perşembe 20:14
Oğlunun hayatından endişe ediyor
Gölcük'de 16 yaşındaki Can Özer, 10 gün önce bir arkadaşıyla buluşacağını belirterek evden ayrıldı. Can Özer daha sonra babasını telefonla arayarak, iyi olduğunu belirtti ve kendisini aramamalarını istedi. Zekeriya Özer oğlunun hayatından endişe ettiğini söyledi.

Gölcük 19 Mayıs Caddesi'nde çay ocağı işleten Zekeriya Özer'in yanında çalışan oğlu Can Özer, 10 gün önce arkadaşıyla buluşacağını belirterek evden ayrıldı. Zekeriya Özer ertesi gün oğlunu ararken, Can Özer İzmit'te olduğunu işyerine döneceğini söyledi. 

Can Özer gelmeyince şüphelenen Zekeriya Özer yeniden telefonla aradığında oğluna ulaşamadı. Dün, babasını başka bir telefon numarasından arayan Can Özer iyi olduğunu belirterek, kendisini aramamalarını istedi. Zekeriya Özer'in arkadaşı V.Ş. ile birlikte olduğu öğrenilirken, V.Ş.'nin ailesinin de oğullarını aradığı öğrenildi.

Zekeriya ve Gülizar Özer çifti oğullarının hayatından endişe ederken, çocuklarının evine dönmesini istedi. Oğlunun hayatından endişe ettiğini belirten 2 çocuk babası Zekeriya Özer, "10 gün önce bir arkadaşında kalacağını söyleyerek evden ayrıldı. Ertesi gün aradığımda bana İzmit'te olduğunu söyledi. V.Ş. isimli arkadaşı ile birlikte 10 gündür kayıplar. 

Polise bildirdik. Dün, bir numaradan bizi aradı, 'Ben iyiyim, beni arayıp, sormayın' dedi. Telefonu yanındaki kişiye verdi. 'Sizi savcılığa vereceğim' dedim. Sizi kim besliyorsa, 16 yaşındaki çocuğu alıkoymaktan şikayet edeceğim diye söylediğimde bana 'Bulabilirsen çocuğunu al' dedi. Numarayı polise verdim. Polis gerekeni yapıyor ama hayatından endişe ediyorum" dedi.

 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 20.08.2016 00:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37