Suudi Arabistanlı futbol kulübü başkanı otelde kalp krizinden öldü

Hazırlık maçına gelmişler

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Eylül 2016 Perşembe 15:18
Suudi Arabistanlı futbol kulübü başkanı otelde kalp krizinden öldü
Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde bir otelde konaklayan Suudi Arabistanlı iş adamı ve Al Ittihad Jeddah Futbol Kulübü Başkanı Ahmed Masoud kalp krizi geçirerek öldü. 

Cumartesi günü Bursaspor ile hazırlık maçı yapmayı planlayan Al İttihad Jeddah Futbol Kulübü Başkanı Ahmed Masoud, dün Bursa'da Bursasporlu yöneticilerle görüştü. Ahmed Masoud daha sonra Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'ne geçti. Başiskele'de bulunan bir otelde konaklayan Ahmed Masoud sabah saatlerinde kalp krizi geçirdi.

Otel yetkililerinin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekibi Ahmet Masoud'un öldüğünü belirledi. Ahmet Masoud'un cenazesi Gölcük Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'ndan gelen görevliler Ahmed Masoud'un cenazesini alarak İstanbul'a götürdü. Masoud'un cenazesinin bugün Suudi Arabistan'a götürüleceği bildirildi. 

Bursaspor, Ahmet Masoud'un ölümüyle ilgili olarak kulübün internet sitesinden başsağlığı dileğinde bulundu. Ayrıca kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, 3 Eylül Bursaspor Masoud'un vefatından üzüntü duyulduğunu açıklarken, cumartesi günü Timsah Arena'da yapılması planlanan hazırlık maçının iptal edildiği duyurdu. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 01.09.2016 23:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37