banner55

Yangında 3 çocuk hayatını kaybetti

Yangında 3 çocuk hayatını kaybetti

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Aralık 2017 Cuma 16:15
  Yangında 3 çocuk hayatını kaybetti


Tokat'ın Niksar ilçesine bağlı Bozyurt köyünde öğle saatlerinde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 3 çocuk öldü.

Yangının bildirilmesi üzerine köye Niksar ve Tokat'tan itfaiye ve 112 ekipleri gönderildi. Yangın ile ilgili soruşturmaya devam ediliyor.

2 KATLI EV ALEVLERE DAYANAMADI
Tokat'ın Niksar ilçesine bağlı Büyükyurt köyünde öğle saatlerinde çıkış nedeni saptanamayan yangında alevler kısa sürede 2 katlı ahşap evi kapladı. Köylülerin müdahalesine rağmen alevler kontrol altına alınamayınca tutuşan ahşap bina çöktü. Yakınlarının içeri giremediği evde bulunan kimlik ve yaşları henüz tespit edilemeyen 3 çocuk yaşamını yitirdi.

2 ÇOCUĞUN CESEDİNE ULAŞILDI
Yangın, Niksar ilçesinde 30 kilometre uzaklıktaki Büyükyurt köyünde öğlen saatlerinde Şahin ailesinin oturduğu evde meydana geldi. Anne Gülşen Şahin ve baba Yılmaz Şahin'in 4 çocuğundan 3'ünün evde olduğu sırada henüz bilinmeyen nedenle başlayan yangında alevler kısa sürede 2 katlı ahşap binayı sardı. Yangını gören köylüler kendi çabalarıyla evde kalan 3 çocuğu kurtarmaya çalıştı. Ancak, çabaları sonuç vermedi. İhbar üzerine köye Niksar Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. İki katlı ev kısa sürede tamamen yanarak çöktü.

Köye ulaşan itfaiye ekipleri 2 saatlik çalışması ile yangın sönndürüldü. Evde bulunan 6 yaşındaki Berkay, 3 yaşındaki Berilsu ve 1 yaşındaki Aleyna Şahin'in bulunması için iş makineleriyle arama çalışması başlatıldı. Arama çalışmalarında Berilsu ve Aleyna Şahin’in cesetlerine ulaşıldı. Berkay Şahin'i arama çalışmaları devam ediyor. 4 çocuktan en büyüğü olan 10 yaşındaki Buket Şahin'in ise, yangın sırasında okulda olduğu belirlendi.

Yangını duyan anne Anne Gülşen ve baba Yılmaz ise fenalaştı. Anne ve baba olay yerine gelen ambulansla Niksar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.  

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 15.12.2017 16:17
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37