Yolun karşısına geçmeye çalışan kardeşleri ölüm ayırdı

İki kardeşten biri öldü

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Ekim 2016 Perşembe 12:49
 Yolun karşısına geçmeye çalışan kardeşleri ölüm ayırdı
İZMİT'te, TEM Otoyolu'nda kardeşiyle birlikte yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı inşaat işçisi 24 yaşındaki İbrahim Ateş yaşamını yitirdi.

İzmit'te bir inşaatta çalışan İbrahim Ateş ile kardeşi Doğan Ateş, işlerinin bitmesi üzerine memleketleri Diyarbakır'a gitmek için akşam saatlerinde TEM Otoyolu Gültepe mevkiindeki tesislerin önüne geldi. Burada otobüs durdurmak için yolun karşısına geçmeye çalışan iki kardeşten İbrahim Ateş'e otomobil çarptı. 

Sürücü yoluna devam ederken, Doğan Ateş, 112 Acil ve polisi arayarak yardım istedi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen sağlık ekipleri, kalbi durduğu tespit edilen İbrahim Ateş'e kalp masajı yaptı, ancak hayata döndüremedi. 

İbrahim Ateş'in cesedi, yapılan incelemenin ardından Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Ağabeyinin ölümüne tanık olan Doğan Ateş, ağlayarak cep telefonuyla yakınlarını arayıp İzmit'e gelmelerini istedi. Doğan Ateş, "Ağabeyime otomobil çarptı. Ne olduğunu anlayamadım. Otomobil durmadan yoluna devam etti" dedi.

Polis, Doğan Ateş'in ifadesi üzerine kırmızı renkli otomobilin sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 21.10.2016 00:20
Anahtar Kelimeler:
Schneider Electric
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37