2016-08-21 18:40:43

Devlet Bahçeli farkı

21 Ağustos 2016, 18:40

Bugünkü yazımı gazetelerin web sitelerinde gezerken rastladığım iki ayrı fakat birbiriyle doğrudan bağlantılı olan habere ayırmak istedim...
Bahsi geçen haberlerde MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin farkını görmek mümkün...
Sayın Bahçeli, 15 Temmuz günü yaşanan elim olay sonrası bazı liderlerin aksine yaşanan olaylar netleşmeden Devlet adamlığını ve liderliğini kesin olarak göstermiş, 15 Temmuz olayları yaşanmaya başlanır başlanmaz devletten yana olan tavrını kesin bir dille açıklamıştı.
Bilindiği gibi 15 Temmuz olaylarında diğer muhalefet liderleri, olaylar netleşmeden açıklama yapmamış ve temkinli davranmayı tercih etmişlerdi.
Dilerseniz iki farklı zamanda yapılmış olan ve aralarında doğrudan bağlantı olan bahsettiğim iki habere bir göz atalım ve MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin farkını kesin olarak gözler önüne seren olaya bir göz atalım...
TARİH: 09.08.2016
HABER 1 : aydingundem.net
"Mersin’de düzenlenen FETÖ/PYD operasyonunun en önemli kilit ismi olduğu belirtilen Danışman Erkan Karaaslan’ın hala bulunamayışı MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi de çok sinirlendirdi.Polisin her yerde aradığı ancak şu ana kadar yakalanamayan Özlem Çerçoğlu’nun da Danışmanı Erkan Karaaslan’ın, Aydın’da saklandığını “Aydın'da olabilir! Çünkü Aydın onun için güvenli bir yer!” ifadeleriyle ima eden AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’den sonra MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin de MHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a “bulun” talimatı verdiği öğrenildi.Bahçeli’nin Mersin’deki soruşturmayı çok yönlü inceleltiği ve suçluların tespitini istediği yönünde bilgilere ulaşılırken suça karışanlarla her türlü ilişkinin derhal kesilmesi yönünde talimat verdiği öğrenildi. (//www.aydingundem.net/bahceli-bulun-talimati-verdi-h4878.htm)"
 
TARİH: 13.08.2016
HABER 2 : aydingundem.net
"Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlediği FETÖ Operasyonu'nda hakkında gözaltı kararı çıkarılan ve bulunamayınca "Firari Sanık" durumuna düşen Özlem Çerçioğlu'nun da Danışmanı Erkan Karaaslan Mersin Terörle Mücadele Müdürlüğü’ne teslim oldu. (//www.aydingundem.net/erkan-karaaslan-teslim-oldu-h4887.htm)"
 
İşte birbiriyle doğrudan bağlantılı iki haber...
İki haberin arasında ki bağın ne olduğunu öyle zannediyorum ki yazmaya gerek yok...
MHP Lideri Sayın Bahçeli'nin tek bir talimatıyla neler olduğunu görmek mümkün bu iki haber okunduğunda...
Bu iki haber hakkında daha fazla yazmaya gerek var mı?
Bence yok...
 
KALIN SAĞLICAKLA.. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.