Akıllı İnek, gazlı içeceklere meydan okuyor

GÜNDEM

Akıllı İnek, gazlı içeceklere meydan okuyor

 
İş İnsanı Cemil Tanguroğlu'nun Türkiye'de ve Dünyada örnek 'Akıllı İnek' projesi Erzincan’da yapılan program ile tanıtıldı.

Vali Ali Arslantaş, milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan BY Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Adnan Özel, İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Altıntaş, Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, kurum müdürleri, idare amirleri, belde belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş 'Akıllı İnek' projesinin Erzincan Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan tanıtım programına katıldılar.

Hijyenik ve tüketime son derece uygun mükemmel bir ortamda vatandaşın beğenisine sunulan proje özellikle çocuklar üzerinde büyük etki yaptı. Aileler projeden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

YAZIN SOĞUK AYRAN, KIŞIN SICAK SÜT

Gazlı içecek ve kola sektörüne meydan okuyan proje olarak bilinen Akıllı İnek ile tüketiciler yazın soğuk ayran, kışın sıcak süt içecekler.
Bölge Distribütörü Sait Durgun, "Kim olmaz ki bu ineğe hayran, kışın süt için yazın da ayran"sloganı ile Akıllı İnek Projesini tüm Türkiye’ye hatta dünyaya tanıtmak istediklerini belirtti. Durgun, başta çocuklar olmak üzere tüm halka organik süt ve ayran içme alışkanlığını kazandırmak istediklerini ifade etti.

TANGUROĞLU: GAZLI VE ASİTLİ İÇECEKLERE ALTERNATİF

Projenin mimarı Recep Cemil Tanguroğlu’da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın süt ve ayran tüketimine dönük tavsiyeleri ayrıca Erzincan Valisi merhum Recep Yazıcıoğlu’nun gazlı ve asitli içeceklere alternatif olarak süt ve ayran içilmesine ilişkin yönlendirmeleri sonrası, projeyi yaşama geçirmeyi istediğini söyledi. 

Tanguroğlu, "Şimdi biz Türkiye’de, Dünyada tek projeyi tüm Türkiye ile buluşturmaya geliyoruz. Çok sayıda talep var yoğun ilgiden memnunuz. Farkı boyutlardaki inekler, çocuklar başta olmak üzere halkın ilgisini çekmektedir. Büyük beğeni toplamaktadır. Şehir meydanları, hava limanları, otogarlar, AVM’ler, hastaneler, okullar, üniversiteler bu projeyi rahatlıkla sahiplenebilirler. 

Ayrıca halkımıza organik süt ve ayran içmeye teşvik edebilirler. Bugün burada Erzincan Cumhuriyet Meydanı'nda bizleri yalnız bırakmayan başta sayın Valimize, belediye başkanımıza, milletvekillerimize, ilin önde gelen tüm değerli yöneticilerine, komutanlarımıza ve tüm can Erzincanlı halkıma teşekkürlerimi bir borç biliyorum" dedi.

VALİ ARSLANTAŞ, TANGUROĞLU'NU TEBRİK ETTİ

Vali Ali Arslantaş’ta projeyi desteklediklerini belirterek, gazlı ve kolalı, ayrıca asitli içeceklerin zararlarının her kesim tarafından bilindiğini, projenin mimarı Recep Cemil Tanguroğlu’nu tebrik ettiğini söyledi.
Vali Arslantaş, "Projeyi önemsiyoruz, destekliyoruz" diye konuştu.
Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır’da, Recep Cemil Tanguroğlu’nu tebrik ederek, projenin olumlu yansımalarından söz ettiler.
Konuşmaların ardından konuklara süt ve ayran ikramında bulunuldu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.