CHP Çayırova İlçe Başkanı Hartamacı, GİRİP'e konuk oldu

GÜNDEM

CHP Çayırova İlçe Başkanı Hartamacı, GİRİP'e konuk oldu


CHP
Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı kısa adı GİRİP olan Giresun İş Adamları ve Bürokratları Derneği’ne konuk oldu.
Aslen Giresun’lu olan, geçmiş yıllarda İstanbul’da Giresun Derneği, Giresun Dernekler Birliği ve ayrıca İstanbul Giresunlular Federasyonu’nda görevler yapmış olan, İlçe Başkanı Selahattin Kaya'nın, Belediye Başkan Aday Adayı olmak için görevinden ayrılması sonrası ilçe başkanlığı görevine getirilen Çetin Hartamacı, bölgemizde örgütlü olan Giresun iş Adamları ve Bürokratları Derneği’ne konuk oldu.
 
Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Kemal Tokmak, "İçimizden birisi  olan, uzun yıllar Giresunlulara hizmet etmiş bir hemşerimizin CHP Çayırova İlçe Başkanı olması bizi mutlu etmiştir. Kendisini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk, kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz" dedi.

Başkan Kemal Tokmak'tan sonra söz alan İlçe Başkanı Hartamacı da, "Aranızda bulunmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bugün burada beni misafir eden ve kucaklayan başta Giresun İş Adamları ve Bürokratları Derneği'nin Başkanı sayın Kemal Tokmak olmak üzere, değerli yönetim kurulu üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Giresun’un bir evladı olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonra da hemşerilerimin her alanda yanında olmaya devam edeceğim" dedi. 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.