Kocaeli İMO'da kurumsal hakediş semineri düzenledi

GÜNDEM

Kocaeli İMO'da kurumsal hakediş semineri düzenledi

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, AMP Yazılım Firması işbirliğiyle 'Kolay Metraj - Kurumsal Hakediş ve Yaklaşık Maliyet Programı Tanıtımı' semineri düzenledi.

Yoğun katılımın olduğu seminer geçtiğimiz hafta başında İMO'nun eğitim salonunda gerçekleştirildi.
Seminerin sunumu AMP Yazılım Eğitim ve Destek Uzmanı Ayşe Öz tarafından yapıldı. Öz sunumun ilk bölümünde Keşif, metraj hakediş konularında ne nedir ne işe yarar kısmı, ikinci bölümde ise 'Sözleşme Bilgileri ve Hakediş Ayarları, Sözleşme Miktarları ve Pursantajları/Fiyatları, Revize Birim Fiyat Hesabını' katılımcılara slayt eşliğinde anlattı. 

Son bölümünde ise Kesin Hesabın anlatıldığı seminer oldukça verimli geçti.

AMP Yazılım Eğitim ve Destek Uzmanı Ayşe Öz yaptığı açıklamada, 'AMP Akademi olarak bugüne kadar düzenlediğimiz seminerlerde çok yüksek bir katılımcı memnuniyet oranı yakalamanın gururunu yaşıyoruz. Aynı kaliteyi sunmanın sorumluluğunu daima taşıyoruz. Düzenlediğimiz seminerlerde 
ihtiyaçlara yönelik, ciddi, bilgi aktarımına dayalı konuları seçiyoruz. 

Sorularınıza cevap verecek, sizin yaşadıklarınızı bilen, işinde profesyonel eğitmenler ile çalışıyoruz. Eğitmenlerimiz kendi alanlarında uzman olan ve alanlarında işlerin doğru yapılması için çaba gösteren kişilerdir. Eğitim sonunda kursiyerlerimiz AMP Kurumsal Hakediş ve Yaklaşık Maliyet programı üzerinde genel bir hakimiyete sahip olmaktadır" dedi.

Seminer Ayşe Öz'ün, 'Keşif, Metraj, Hakediş' sunumunu yaptıktan sonra katılımcıların konuyla ilgili sorularını yanıtlanması ile sona erdi. 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.