Okuduğu 3 kitabı verene 3 kitap

GÜNDEM

Okuduğu 3 kitabı verene 3 kitap


 
KOCAELİ Kitap Fuarı'nda "Ben Okudum Sen De Okumak ister misin?" projesi kapsamında standa okuduğu 3 kitabı getiren herkes 3 kitap alabiliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Kocaeli Kitap Fuarı’ndaki KO-MEK standında "Ben Okudum Sen de Oku" projesi ile kitapseverler sürekli ücretsiz kitap okuyabiliyor. Katılımcılar KO-MEK standında en beğendikleri 3 kitabı rastgele belirlenen bir başka okurun 3 kitabı ile değiştirebiliyor. 

Farklı kitapların okunmasının, kitap okuma bilincinin geliştirilmesinin, sosyal birlikteliğin sağlanması amaçlandığı projede ilk olarak kitapseverler evinden getirdikleri 3 kitabı standa getiriyor. Kura ile yeni alınacak kitaplar belirleniyor. 

Kitaplar 7-12 yaş, 12-18 yaş ve 18 yaş üstü şeklinde gruplandırılıyor. Değişime konu olan kitaplar okunan ve okuyucu tarafından "en beğenilen" 3 kitap olması gerekiyor. Deforme, yırtılma, karalanma olmamış kitaplar değişime getirilemiyor. Ben okudum sen de oku standında günde ortalama 650 kitap değişimi yapılıyor. 
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.