Vali Aksoy’dan evini devlete bağışlayan gaziye teşekkür belgesi

GÜNDEM

Vali Aksoy’dan evini devlete bağışlayan gaziye teşekkür belgesi

 
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy 'Ekonomik Seferberlik' çağrısına duyarsız kalmayıp, üzerine kayıtlı olan evini devlete bağışlayan gazi Fikret Çubukçuoglu'na teşekkür belgesini verdi.
Vali Aksoy, 1980 yılında Denizli iline vatani görevini yapmak için giderken Kayseri’de meydana gelen trafik kazası sonucu gazi olan Gazi Fikret Çubukçuoğlu’nu ziyaret etti.
Aksoy’a ziyarette Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Mesut Yalçın, Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, İl Müftüsü Sinan Cihan ve Gölcük İlçe Müftü V. Adnan Yıldız  eşlik etti.
Her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanlarında olduklarını belirten Vali Aksoy, ‘Ekonomik Seferberlik’ çağrısına duyarsız kalmayıp, üzerine kayıtlı olan evini devlete bağışlayan gazi Fikret Çubukçuoglu'na teşekkür belgesini verdi.
Gazi Fikret Çubukçuoğlu, kendilerini yalnız bırakmayan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirtti.


Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.