TİP 1 Diyabetli Hastalarda Glisemik Dalgalanma Paneli Medical Park Gebze Hastanesi’nde

SAĞLIK

TİP 1 Diyabetli Hastalarda Glisemik Dalgalanma Paneli Medical Park Gebze Hastanesi’nde




Medical Park Gebze Hastanesi 13 Mayıs 2017, Cumartesi günü hastanede gerçekleştireceği ‘Tip 1 Diyabetli Hastalarda Glisemik Dalgalanma  Paneli’ne’ bekliyor.

Medical Park Gebze Hastanesi Tip 1 Diyabetli Hastalarda Glisemik Dalgalanma  Paneli hastanenin 7. Kat konferans salonunda 13 Mayıs 2017, Cumartesi günü gerçekleşecek. Saat 10:00’de başlayacak panelin panelistleri Medical Park Gebze Hastanesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzm. Dr. Ali Rıza Çimen, Uzm. Psikolog Gizem Mican ve Diyetisyen Esra Çakmak.
Katılımcılar merak ettikleri ve akıllarına takılan soruların cevaplarını bu panelde bulması hedefleniyor. Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzm. Dr. Ali Rıza Çimen genel olarak hastalığı özetleyecek ve güncel bilgiler paylaşacak. Beslenme nasıl olmalı, özellikle dikkat edilmesi gereken noktaları Diyetisyen Esra Çakmak anlatacak. Tip 1 Diyabetli Hastaların psikolojik değişimlerini ise Uzm. Psikolog Gizem Mican değinecek. İnteraktif geçmesi planlanan panelde diyabet hastalarına minik sınavlarda yapılarak kişiye özel bilgiler de verilecek.

Katılımın ücretsiz olduğu Tip 1 Diyabetli Hastalarda Glisemik Dalgalanma  Paneli’ne Medical Park Gebze Hastanesi uzmanları katılımcıları bekliyor. Katılmak isteyenlerin Diyabet Eğitim Hemşiresi Melike Kutbay’ 0543 731 61 01 numaralı telefondan arayarak kayıt yaptırması gerekiyor.


TİP 1 DİYABETLİ HASTALARDA GLİSEMİK DALGALANMA PANELİ

PANELİSTLER

Uzm. Dr. Ali Rıza Çimen / Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları
Uzm. Psikolog Gizem Mican / Psikoloji  
Dyt. Esra Çakmak / Beslenme ve Diyet    
Yer: Medical Park Gebze Hastanesi, Kavak Cad. No 5 Belediye Yanı Konferans Salonu Kat:7
Tarih: 13 Mayıs 2017, Cumartesi
Saat: 10:00-12:00
Kayıt ve Bilgi için: Diyabet Eğitim Hemşiresi Melike Kutbay 0543 731 61 01

Katılım ücretsizdir. 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.