Ak Parti Gebze'de Vefa Buluşmaları devam ediyor

SİYASET

Ak Parti Gebze'de Vefa Buluşmaları devam ediyor



AK Parti
Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz 24.Dönem Milletvekili Mehmet Ali Okur, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, önceki dönem ilçe başkanlığı yapan Hasan Soba, geçmiş dönemlerde görev almış yöneticiler ve gençlik kolları başkanlarının katıldığı Vefa Buluşmaları partililer tarafından takdir toplamaya devam ediyor.

AYAR: VATANDAŞLA GÖNÜL BAĞIMIZ DAHA SIKLAŞACAK

İlçe Başkanı İrfan Ayar, "Bu akşam da Vefa Buluşmaları adı altında buluştuğumuz istişare kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Hedefimiz seçim öncesi veya sonra tüm kardeşlerimiz ile bir şekilde çalışmaya gayret edeceğiz. SKM çalışmaları güzel bir ortamda devam ediyor ve inanıyorum ki vatandaşımız ile aramızdaki gönül bağımız her geçen gün daha da sıklaşacaktır" dedi.

BÜYÜKGÖZ: SABIR VE AZİMLE ÇALIŞACAĞIZ

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz de dava şuuru ile hareket ederek destek veren herkese teşekkür ederken, birlik içinde sürdürdükleri çalışmalarda gönül sermayesinin geniş olduğunu ve sabırla, azimle her şekilde çalıştıklarını belirtti. 

SOBA: SEÇİMLERDE KATKI SUNACAĞIZ

Bir önceki dönem AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba ise program için teşekkür ederken, "Partimiz için çalışmaya tüm arkadaşlarımız ile beraberce devam edeceğiz. Seçim odaklı çalışmalara tüm arkadaşlar katkı sunacağız" dedi.

OKUR: HEDEFİMİZ EN YÜKSEK OY

AK Parti 24. Dönem Milletvekili Mehmet Ali Okur ise yaptığı konuşmada, "Bu davaya gönül vermiş neferlerin bundan önceki seçimlerde olduğu gibi şimdi de başarılı sonuçlar alacaktır. Başkan adayımız Zinnur bey birlikte çalıştığımız, görev yaptığımız, teknik anlamda bilgi ve beceresi olan bir kardeşimizdir. Öncelikli olarak hedefimiz seçimlerde en yüksek oyu alarak, milletimizin gönlünde yer etmektir" dedi.

KATIRCIOĞLU: BİZ GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu da katılanlara teşekkür ederken, "Biz güçlü bir aileyiz bunu da burada gösterdiğiniz için sizlere minnettarım. Genel seçim havasında yürütülmeye çalışılan seçim atmosferi hizmet odaklı, halk odaklı şekilde tarafımızdan yürütülecektir. Diğer partiler çalışmalarında Ak Parti adayları acaba ne yapar ne eder bunu takip ederek, bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. 16 yıldır alın teri ile çalışan teşkilatların yanındayım ve bundan sonra da yanlarında olacağım. Bunun tek sebebi de ülke sevdasıdır" dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.