Özel İlim maratona hazır

SPOR

Özel İlim maratona hazır



Özel İlim ailesi 6.Uluslararası Darıca Yarı Maratonu'na hazır.

Darıca Belediyesi tarafından 15 Ekim Pazar Günü saat 09.30'da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek yarı maratona, Özel İlim öğretmenleri, anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri aileleri ile birlikte katılacaklar.

Sporun önemi ve öğrencilerini spor yapmaya teşvikleri konusunda atılımlar yapan Okul Müdürü Halil Bulut, "Bu ve buna benzer spor etkinliklerinde yer almayı, öğrencilerimizin de aileleri ile birlikte katılımlarını desteklemekteyiz. 
Düzenli yapılan spor, bireyin hem fiziksel hem de psikolojik olarak kendini iyi hissetmesini sağlar. Bunun yanında fiziksel aktivitede bulunan çocuklar, sözel ve sayısal testlerde gelişmeler yaşamaktadırlar" dedi.

Özel İlim Beden Eğitimi Öğretmeni Faruk Akcan ise "Spor yapmamız sayesinde birçok organımız sağlığını korumakta, ayrıca vücudunuzun bağışıklık gücü de artmaktadır. Spor yapmak yaşam enerjisini yükseltmek açısından çok önemlidir. Bu yüzden, sporu hayatımızın vazgeçilmez bir öğesi yapmalıyız, çocuklarımıza da bu bilinci küçük yaşlarda aşılamalıyız" dedi. 
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.