Antalya Emniyeti'nden kaçamadılar!

Adana'dan gelerek Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde üç ayrı evden hırsızlık olayına karışan şahıslar Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Bürosu'nun çalışmasıyla yakalandı. Emniyet Müdürlüğü, olayı sosyal medya hesabından "Başkasına ait kimlik de kullansanız, bu kimlikle araç da kiralasanız. İzinizi buluruz" paylaşımıyla duyurdu.

25 Şubat 2021 Perşembe 18:15
Antalya Emniyeti'nden kaçamadılar!

ANTALYA (İGFA) - Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde üç ayrı evden hırsızlık olayı ile ilgili şüphelilerin tespiti ve yakalanmasına yönelik Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Asayiş şube Müdürlüğü çalışma başlattı. Hırsızlık olaylarını B.T., D.D., A.Ç. ve Z.U. adlı şahısların gerçekleştirdiğini tespit eden ekipler, şüpheli şahısların izini sürdü. 

Yapılan teknik takip ve istihbarat çalışmalarında Adana'dan gelen şahısların Antalya'da pansiyonlarda konakladıkları ve olay yerlerine Rent A Cardan kiraladıkları araçla gittikleri belirlendi. Ekipler, şüphelilerin evlere balkondan tırmanmak suretiyle giren ve çalmış oldukları telefonları Yener Ulusoy Bulvarı üzerinde cep telefon alım satımı yapan bir iş yerine sattıklarının tespit etti.

Yakalama esnasında şüpheli Z.U. görevli ekiplere Ö.K. adına düzenlenmiş nüfus cüzdanını ibraz ederek kimlik bilgisini sakladı. Şahıs hakkında “Başkasına Ait Kimlik Bilgilerini Kullanmak” suçundan ayrıca işlem yapılırken, şüpheli D.D.'nin üst aramasından ise 1 adet sustalı tabir edilen bıçak çıktı.

Emniyetteki ifadeleri sonrasında adli makamlara sevk edilen şüphelilerden  A.Ç. çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince Adli Kontrol şartı ile serbest bırakılırken, diğer şüpheliler B.T., D.D. ve Z.U. ise tutuklandı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37