Anadolu Isuzu, İsrail pazarında teslimatta

11 Ocak 2022 Salı 11:17
Anadolu Isuzu, İsrail pazarında teslimatta

Türkiye’nin önde gelen ticari araç üreticisi Anadolu Isuzu, Orta Doğu bölgesinin önemli pazarlarından İsrail’de faaliyet gösteren dört ulaşım operatörüne toplam 48 adet midibüs ve otobüsün teslimatını gerçekleştirdi. İSTANBUL (İGFA) -2021 yılını rekor ihracatla tamamlayan Anadolu Isuzu, yeni yılda da Ortadoğu’nun toplu taşımacılıkta önde gelen ülkelerinden İsrail’e yapmış olduğu 48 adet otobüs ve midibüs teslimatları ile bu başarısını devam ettiriyor. Araçların teslimatı sürmekte olan pandemi koşulları nedeniyle, ilk kez düzenlenen bir online teslimat töreni ile gerçekleştirildi.

İsrail’de faaliyet gösteren Metropolin, Electra Afikim, Electra Afikim 2021, Kavim ulaşım operatörlerine 38’i Citiport, 3’ü Novociti Life, 7’si NovoUltra Nees olmak üzere toplam 48 aracın teslimatı gerçekleştirildi. 23 Aralık 2021 günü düzenlenen online teslimat törenine Anadolu Isuzu’nun İsrail ülke distribütörü Universal Trucks Israel LTD’in (UTI) yanı sıra ulaşım operatörleri Metropolin, Electra Afikim, Electra Afikim 2021 ve Kavim şirketlerinin yöneticileri ile Anadolu Isuzu üst düzey yöneticileri katıldı.

Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü Hakan Kefoğlu, Anadolu Isuzu olarak şirketin hedefleri doğrultusunda yurtdışı pazarlardaki iddialarını 2022 yılında da sürdürdüklerini söyledi. Modern ulaşım sektörünün güncel talep ve ihtiyaçlarını dikkate alarak Ar-Ge merkezimizin yerli tasarım ve üretim yetkinlikleri ile Türkiye'de üretilen Citiport, Novociti Life ve NovoUltra modelleri tüm dünyada büyük ilgi görmeye ettiğini kaydeden Kefoğlu, "Yüksek teknolojik standartlara sahip bir pazar olan İsrail’e yaptığımız satışlar da bizim için önemli bir uluslararası referans niteliğinde. Yurtdışı pazarlardaki konumumuzu 2022 yılında daha da güçlendirmeye, yeni pazarlara açılmaya ve ihracat rakamlarımızı artırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37