Bakan Akar NATO karargahında ikili temasları sürdürüyor

16 Haziran 2022 Perşembe 17:09
Bakan Akar NATO karargahında ikili temasları sürdürüyor

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı için gittiği Brüksel’de ikili temaslarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı kapsamında gittiği Belçikan'ın başkenti Brüksel'deki NATO Karargâhında yoğun mesaisine devam ediyor.

Bakanlıktan aktarılan haberlere göre,  Letonya, Arnavutluk, Litvanya, Fransa'daki mevkidaşlarıyla ayrı ayrı birer görüşme gerçekleştirdi.

Bu kapsamda Bakan Akar; Letonya Savunma Bakanı Artis Pabriks, Arnavutluk Savunma Bakanı Niko Peleshi, Litvanya Savunma Bakanı Arvydas Anusauskas, Fransa Savunma Bakanı Sebastian Lecornu ile ayrı ayrı görüştü.

Ayrıca toplantı kapsamındaki oturumlara katılan Bakan Akar, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopoulos ile de görüştü.

https://youtu.be/Sa4EPTZF4_w

Toplantının “Savunma ve Caydırıcılık” konulu oturumunun ardından gerçekleşen görüşmede, “Mevcut sorunların çözümü için iletişim kanallarının açık tutulması, pozitif gündeme odaklanılması, bunun iyi komşuluk ilişkileri ile ikili ve bölgesel iş birliğine sağlayacağı katkı, tansiyonun düşürülmesi için diyaloğun sürdürülmesinin önemi” üzerinde duruldu.

Bakan Akar, "Aile Fotoğrafı" çekiminde de yer aldı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37