Model fabrikada iş birliği protokolü

28 Mayıs 2022 Cumartesi 17:34
Model fabrikada iş birliği protokolü

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın Azerbaycan temasları kapsamında, Türkiye ile Azerbaycan arasında model fabrika alanında iş birliği ve tecrübe paylaşımına ilişkin mutabakat zaptı imzalandı.ANKARA (İGFA) - Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TEKNOFEST Azerbaycan'a katılmak için gittiği başkent Bakü'de Azerbaycan Ekonomi Bakanı Mikayıl Cabbarov'la bir araya geldi.

Bakanlığın internet sitesinde yer alan habere göre Bakan Varank, görüşmede, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki savunma, ekonomi, enerji, sanayi, teknoloji, eğitim, sağlık ve turizm gibi pek çok alanda ilişkilerin en üst seviyede devam ettiğini belirtti.

Türkiye'nin model fabrika uygulamalarını anlatan Varank, "İşletmelerimizin verimliliklerini artırmak, dijital dönüşümlerini rehberlik etmek için Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezleri diğer adıyla model fabrikalar açıyoruz. Model fabrika ortamlarında aslında işletmelerimizin teori ve pratiğini birleştiriyoruz. Bugün bu çerçevede, model fabrikalar, yalın üretim ve dijital dönüşüm alanlarında stratejik iş birliği mutabakat zaptını imzalayacak, inşallah bu tecrübeyi sizlere aktaracağız" diye konuştu.

Görüşme sonrasında Varank ve Cabbarov, "Model Fabrika Mutabakat Zaptı"na imza attı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37