Başkan Büyükakın'dan öğrencilere tebrik

Başkan Büyükakın'dan öğrencilere tebrik

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Eylül 2019 Pazar 21:04
 Başkan Büyükakın'dan öğrencilere tebrik



Yeni eğitim
öğretim döneminin başlaması nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bütün öğrencileri tebrik etti ve yeni dönemin hayırlı – uğurlu olmasını diledi.

2019 - 2020 eğitim – öğretim döneminin başlamasıyla birlikte ders başı yapacak olan milyonlarca öğrencinin heyecanı sürüyor. Kentimizde ve Türkiye genelinde okulların açılmasıyla birlikte çocukları ayrı bir heyecan ve mutluluk sardı.

Bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da, çocukların bu coşkusuna katıldı ve yeni eğitim – öğretim döneminin hayırlı – uğurlu olmasını diledi.

Başkan Büyükakın; “Ülkemiz ve kentimiz hızla gelişiyor, kalkınıyor. Genç nüfusumuz ve yetişmiş insan gücümüzle dünya üzerinde bir yıldız gibi parlıyor. Dünya üzerinde pek çok ülkenin nüfusundan fazla öğrencimiz var. İnşallah yarının doktorları, mühendisleri, hâkimleri, belediye başkanları bu yavrularımızın arasından çıkacak. Onların okuması, iyi bir eğitim alması; tahsil hayatlarını en güzel şekilde tamamlaması, mutlu bir şehirde yaşaması, hepimizin en önemli dileği. Bütün gayretimiz, çalışmamız; onlar için... Bu konuda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman, çocuklarımızın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Büyükakın sözlerini şöyle sürdürdü: 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak, eğitime büyük destek veriyoruz. Başarılı öğrencilerimizi ödüllendiriyor, onları teşvik ediyoruz. İhtiyaç sahibi yavrularımıza kırtasiye, gıda ve yiyecek yardımında bulunuyoruz. Okullarımızın sosyal donatı alanlarını geliştiriyor, alanı müsait olan okullarımıza kapalı spor salonları, çok amaçlı basketbol sahaları inşa ediyoruz. 

Kocaeli’nde okumak bir ayrıcalıktır dedirtiyoruz. Satranç sınıfları, Deneyerek Öğreniyorum Laboratuvar sınıfları inşa ediyoruz. Büyükşehir zabıtamızın yaptığı kantin denetimleriyle çocuklarımızın sağlıklı ve taze gıdalar ile beslenmelerini temin ediyoruz. Okul önlerindeki yaya geçitlerinde aldığımız önlemlerle ve okul servislerine yaptığımız sıkı denetimlerle evlâtlarımızın okula güven içinde ulaşmasını sağlıyoruz.

Sevgili öğrenciler, okulda öğrendikleriniz; size zihin açıklığı, doğru düşünme yöntemi ve olayları daha iyi muhakeme yeteneği kazandırır. Dolayısıyla, derslerdeki başarınız, hayattaki başarınıza giden yolu açacaktır. Okul çağları, hayatın en tatlı dönemleridir. Aileleriniz, öğretmenleriniz; sizin başarılı ve mutlu olmanızı her şeyden çok istiyorlar. Kültürümüzü, değerlerimizi, örf ve adetlerimizi en iyi şekilde öğrenin; dünyadaki gelişmeleri takip edin. Sizlerin ülkemizi, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştıracağına yürekten inanıyorum.

2019-2020 eğitim ve öğretim döneminin bütün eğitim camiamıza; öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.


Son Güncelleme: 08.09.2019 21:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37