Bilgievleri'nden LGS tercihi için danışmanlık hizmeti

Bilgievleri, LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sınavının sonuçlarının açıklanması ardından öğrencilere tercih döneminde yardımcı olacak.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Temmuz 2020 Cumartesi 13:48
Bilgievleri'nden LGS tercihi için danışmanlık hizmeti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ödüllü gençlik projesi Kılavuz Gençlik Modeli’nin eğitime yönelik hizmetleri arasında yer alan ve Türkiye'ye örnek olan Bilgievleri LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sınavının sonuçlarının açıklanması ardından öğrencilere tercih döneminde yardımcı olacak.

TERCİH İŞLEMLERİNDE YANINIZDAYIZ

Bilgievi koordinasyon merkezi tarafından uygulanan “LGS tercih işlemlerinde yanınızdayız” projesinden LGS’ye giren öğrenciler faydalanabilecek. Görüşmeler Uzman PDR eğitmenleri tarafından gerçekleştirilecek.

DOĞRU LİSE TERCİHİ YAPMAK

Bilgievleri sınav deneyimi ve birikimi ile ücretsiz LGS tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor. LGS tercih işlemlerinde yanınızdayız” projesi ile öğrencilere kariyer eğilimleri ve hayalleri doğrultusunda, doğru lise tercihi yapmaları konusunda danışmanlık hizmeti sunmak amaçlanıyor.

RANDEVULAR İNTERNET ÜZERİNDEN

Hizmetten yararlanacak öğrencilerin http://kilavuzgenclik.kocaeli.bel.tr/onlinepdr.aspx sitesinden randevu almaları yeterli olacak. Randevu alındıktan sonra eğitmenlerle görüşmeler sağlanacak.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37