Büyükşehir’den servis sürücülerine eğitim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte servis şoförlerine eğitim vermeye devam ediyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
06 Ekim 2022 Perşembe 15:04
Büyükşehir’den servis sürücülerine eğitim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim döneminde görev yapan servis şoförlerine eğitim veriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü Eğitim Şefliği tarafından Kocaeli genelinde faaliyet gösteren servis şoförlerine eğitim veriliyor. 12 Eylül Pazartesi günü başlayan 2022-2023 eğitim öğretim dönemi için servis şoförlerine Kocaeli Kongre Merkezinde eğitim verildi.

EĞİTİM KONULARI

Servis sürücülerine sürücü yolcu iletişimi, engelli yolcu sürücü iletişimi, temel ilk yardım uygulamaları ve meslek hastalıkları, trafik mevzuatı, servis mevzuatı, yangın güvenliği ve söndürme uygulamaları, güvenlik ve ekonomik sürüş teknikleri ve toplu taşımada genel güvenlik konularında eğitim verildi. Ayrıca sürücülere verilen eğitimlerle, servis kazalarının önüne geçilebilmesi hedefleniyor.

SÜRÜCÜ KARTLARI

Okullar açılmadan önce meydana gelebilecek olumsuzluklar ve olağanüstü durumlara karşı verilen eğitimlerle servis hizmetinde kaliteyi arttırmak ve personel memnuniyetini sağlayarak servis konusunda her işletmenin marka olabilmesine destek olmak hedefleniyor. Eğitimlerini tamamlayan sürücüler, değerlendirme sınavından başarılı olurlarsa sürücü kartı almaya hak kazanıyorlar. Kartı olan sürücülerin ise kartları güncelleniyor.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37