Çalışan anne ve babaların çocukları için önemli bir fırsat

Malum pandemi süreci bütün dünyayı olumsuz etkilemekte. Bu dönemde en çok etkilenen sektörlerin başında da eğitim geliyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Eylül 2020 Cumartesi 18:58
Çalışan anne ve babaların çocukları için önemli bir fırsat

Malum pandemi süreci bütün dünyayı olumsuz etkilemekte. Bu dönemde en çok etkilenen sektörlerin başında da eğitim geliyor. Özellikle ilk ve orta dereceli okullarda okuyan çocuklarımız eğitimlerine, evlerinden EBA sistemine bağlanarak uzaktan devam edecekler. Bu durum; özellikle her ikisi de çalışan ebeveynler için büyük sorun teşkil ediyor. Çocuklarını evde yalnız bırakamayacak veliler şimdiden kara kara düşünmeye başladılar bile.

Bu problemi gidermeye yönelik olarak çözüm üretmek adına; Gebze meydanda yıllardır yabancı dil eğitim hizmeti veren AmericanLIFE, “hafta içi 5 tam gün hizmet” için kollarını sıvadı!

Geliştirdikleri yeni eğitim modeli ile; çocukları hafta içi “5 tam gün” kurumda misafir etmeyi planlayan Gebze AmericanLIFE’ın Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Sedefoğlu, “Çocuklarımızı İngilizce kursumuzda misafir edelim; hem İngilizce öğrensinler, hem de kurumdaki boş vakitlerinde EBA derslerini bizim yanımızda takip etsinler” dedi.

Öğrencilerin; 6 kişilik modern ve hijyenik sınıflarda, haftada 5 gün dolu-dolu vakit geçireceklerini, sadece İngilizce konuşulan kurum ortamında sürekli İngilizceye maruz kalacaklarını ve böylelikle herkes için zor geçen bu dönemin, onlar için önemli bir fırsata dönüşmüş olacağını belirten Sedefoğlu, çalışan anne ve babaların en önemli problemini bütçelerine uygun bir fiyatla çözeceklerini dile getirdi.

Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda faaliyette bulunan AmericanLIFE, çocuk ve yetişkin gruplarında 4 yıldan fazla süredir İngilizce dil eğitimi vermektedir.

Kurum Telefonu: 0554 401 96 68

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37