Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gebze'de açılıyor

28 derslikli, 952 öğrenci okuyacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Temmuz 2016 Salı 12:42
Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gebze'de açılıyor
Ali Nuri Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni eğitim yılında öğrencilerini bekliyor.

Yenilenebilir Enerji Teknolojileri, Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi,Makine Teknolojisi, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi dallarında eğitim verecek olan 952 öğrenci kapasiteli Ali Nuri Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,2016-2017 eğitim yılında ilk öğrencilerini kabul edecek.

Çolakoğlu Metalurji’nin Çelik İhracatçıları Birliği’nin de katkılarıyla Gebze’de yaptırdığı, 2016-2017 eğitim öğretim yılında eğitime başlayacak olan 20 bin metrekarelik yerleşkeye sahip, 28 derslikli ve 952 öğrenci kapasiteli Ali Nuri Çolakoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, bu öğretim yılında TEOG tercihlerine göre geleceğini kurmak isteyen ilk 272 öğrencisini kabul edecek. 

Bölgenin en modern ve donanımlı eğitim yatırımı olan Ali Nuri Çolakoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Yenilenebilir Enerji Teknolojileri, Endüstriyel Otomasyon Teknolojisi, Makine Teknolojisi, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi bölümlerinde eğitim verecek. Her geçen gün daha da önem kazanan bu iş kollarında donanımlı mezunlar verecek olan okul, öğrencilerinin gelecek vaat eden meslekler edinmelerini ve bu sayede iş hayatına bir adım önde başlamalarını sağlayacak.

Sahip olduğu eğitim kadrosu ve fiziksel imkanlarıyla bölgede fark yaratarak öğrencilerine yenilikçi bir eğitim sistemi sunacak olan Ali Nuri Çolakoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, bünyesinde bulunan 3 fen laboratuvarı, 4 atölye, 300 kişilik konferans salonu, yemekhane ve açık-kapalı spor alanlarından oluşan modern yerleşkesiyle öğrencilerine yüksek standartlarda kaliteli ve modern bir eğitim fırsatı tanıyor.

Türkiye için katma değer yaratma hedefiyle yola çıktıklarını belirten Çolakoğlu Metalurji Genel Müdürü Uğur Dalbeler “İçinde yaşadığı topluma duyarlı her kurum gibi biz de Çolakoğlu Metalurji olarak çevre, eğitim, sağlık ve diğer sosyal alanlarda yatırım yapmayı topluma karşı bir borç olarak görüyoruz. Özellikle eğitim için yapılan çalışmaların toplumsal kalkınma ve ilerlemede çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda Kocaeli bölgesinde daha önce gerçekleştirdiğimiz projelerde de hem sanayi tarafında ara eleman yetiştirmeyi, hem de mesleki eğitimi desteklemeyi önceliklerimiz arasına aldık. Bu bilinçle yapımına katkıda bulunduğumuz Ali Nuri Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Lisesi’nin yeni eğitim döneminde ilk öğrencilerini kabul edecek olması bizim için mutluluk verici” dedi. 
Son Güncelleme: 12.07.2016 18:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37