banner55

Darıca Belediyesi başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla LGS’de başarılı olan ve Fen Lisesi ile dengi okulları kazanan başarılı öğrencilere bisiklet hediye edildi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
10 Eylül 2020 Perşembe 12:14
Darıca Belediyesi başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla LGS’de başarılı olan ve Fen Lisesi ile dengi okulları kazanan başarılı öğrencilere bisiklet hediye edildi. Bisiklet dağıtım töreninde konuşan Başkan Muzaffer Bıyık, eğitime destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Darıca Belediyesi eğitime destek vermeye devam ediyor. Yıl boyunca hem ücretsiz üniversite hazırlık hem de liselere hazırlık kursları düzenleyen Darıca Belediyesi, uzman eğitimcilerle birlikte eğitime büyük destek sağlıyor. Üniversite sınavlarında belediyenin hazırlık kurslarında eğitim gören birçok öğrencinin Türkiye’nin önemli üniversitelere yerleşmesinin ardından LGS’de de Bilgi Evi öğrencileri büyük bir başarı göstererek Fen Lisesi ve dengi okulları yerleşti.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE BİSİKLET

Darıca Belediyesi Bilgi Evlerinde düzenlenen ücretsiz LGS hazırlık kurslarından faydalanarak dereceye giren ve Fen Lisesi ile dengi okulları kazanan başarılı öğrencilere Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla bisiklet hediye edildi. 
Belediye binası önünde sosyal mesafe kuralına uygun olarak düzenlenen dağıtım töreni ile başarılı öğrencilere bisikletleri dağıtıldı. 
Öğrenciler ve ailelerinin de katıldığı törende bisikletlerini alan öğrenciler, mutlu olduklarını ifade ederek Başkan Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler. 
Aileler de kendilerine destek olan Başkan Muzaffer Bıyık ve ekibine teşekkürlerini dile getirdiler. Başkan Muzaffer Bıyık da bütün öğrencileri tek tek tebrik ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

BIYIK: ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ

Eğitimi önemsediğini ve başarıyı da ödüllendirdikleri için mutlu olduğunu ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bilgi evlerimizde eğitim görerek başarılı olan öğrencilerimizle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Onların hayatına dokunabiliyor ve geleceklerini şekillendirmelerinde katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize. 
Amacımız gelecek nesillerimizin daha başarılı ve bizleri geleceğe taşıyacak bireyler olarak yetişmeleri. Liselere yerleşen yavrularımızın lise eğitimleri boyunca da yanlarında olmaya devam edeceğiz. 
Üniversite hazırlık kurslarımızdan da faydalanmalarını sağlayacağız. Eğitim hayatları boyunca yanlarında olmaya ve destek olmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizi, ailelerini ve Bilgi Evlerimizdeki eğitimci kadromuzu tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37