Darıca Belediyesi'nden karne şenliği

Darıca Belediyesi, 2019-2020 Eğitim Öğretim dönemi yarıyıl tatili dolayısıyla öğrenciler için Sömestr Karne Şenliği düzenliyor.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
16 Ocak 2020 Perşembe 14:17
Darıca Belediyesi'nden karne şenliği

Darıca Belediyesi, 2019-2020 Eğitim Öğretim dönemi yarıyıl tatili dolayısıyla öğrenciler için Sömestr Karne Şenliği düzenliyor. Birbirinden güzel ve eğlenceli etkinliklerin yer alacağı şenlikte öğrenciler tatil boyunca eğlenceli anlar geçirecek.

2019-2020 Eğitim Öğretim dönemi yarıyıl tatili 17 Ocak Cuma günü karnelerin dağıtılmasıyla başlayacak. Darıca Belediyesi de yarıyıl tatili için öğrenciler ve ailelerine yönelik için Sömestr Karne Şenliği düzenliyor. Kültür sanat etkinlikleri kapsamında her ay birbirinden güzel program hazırlayan Darıca Belediyesi, 15 tatilde de öğrencileri unutmadı.

ÇOCUKLAR TİYATROYA DOYACAK

Darıca Belediyesi’nin hazırladığı Sömestr Karne Şenliği ile Kediler Sokağı Müzikali, Şarlo Geliyor, Kitapçı Dede, Alaaddin’in Sihirsiz Lambası, Bir Uzay Masalı ve Kırmızı Başlıklı Kız gibi çocuk tiyatroları minik tiyatroseverlerle buluşacak. Her programın iki seans olarak düzenleneceği belirtilirken şenliğe binlerce öğrenci ve aileleri katılacak. 

BAŞKAN BIYIK DAVET ETTİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da yarıyıl tatilinin hayırlı olmasını dileyerek, “Geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızı her zaman önemsiyoruz. Yavrularımız bir dönem boyunca okula giderek, derslerine çalışarak tatili hak ettiler. Darıca Belediyesi olarak bizler eğitimin her zaman yanındayız. Öğrenciler ve aileleri, yarıyıl tatili ve karne almanın heyecanını yaşıyor. 

Biz de Darıca Belediyesi olarak onların heyecanını ve mutluluğunu paylaşıyoruz. Öğrencilerimiz için Sömestr Karne Şenliği düzenledik. Tatil döneminde kendilerini geliştirebilmeleri ve güzel bir tatil dönemi geçirmeleri adına birbirinden güzel programlar hazırladık. Bir kez daha 2019-2020 Eğitim Öğretim Dönemi yarıyıl tatilinin eğitim camiasına ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor etkinliklerimize herkesi davet ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37