banner55

Darıca'da üniversiteye hazırlık kursları başladı

Darıca'da üniversiteye hazırlık kursları başladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Eylül 2018 Salı 11:38
 Darıca'da üniversiteye hazırlık kursları başladı


Darıca Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü, Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde 12. sınıf öğrencilerine yönelik üniversiteye hazırlık kurslarına 3 Eylül Pazartesi günü başladı.

Yetkililer, 2015-2016 eğitim döneminden itibaren 1600 öğrencinin verilen eğitim hizmetinden istifade ettiğini, bu yılda 525 öğrenci olan kontenjan sayısının kısa sürede dolacağını belirttiler.

Darıca Belediyesi bünyesinde tecrübeli öğretmen kadrosu tarafından sayısal, eşit ağırlık ve sözel alanlarında verilen eğitim hizmetinin yanı sıra öğrencilere yıl içerisinde rehberlik alanında da seminerler düzenlenmekte ve bilgilendirmeler yapılmaktadır.

Konuyla alakalı açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Hedefimiz gençlerimizin geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlanmalarını sağlamak. Bu uğurda Darıca Belediyesi olarak Bilgievlerimiz de ve üniversite hazırlık kurslarımızda öğrencilerimize ücretsiz eğitim ve doküman desteği veriyoruz. Bu çalışmalarımızla binlerce yavrumuza dokunarak onları geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlıyoruz" dedi.

Öğrenciler dershanelerin özel okullara ve etüt merkezlerine dönüştüğü bu dönemlerde deneyimli bir öğretmen kadrosunu ve yayın doküman desteği hizmetini ücretsiz bir şekilde kendilerine sunan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkürlerini ifade ettiler. 


Son Güncelleme: 04.09.2018 15:58
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37