Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu TSE belgesi aldı

Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu denetimler sonucu ‘Okulum Temiz’ kalite belgesi aldı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Ekim 2020 Perşembe 16:44
Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu TSE belgesi aldı

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu "Okulum Temiz" belgesi aldı. 

Milli Eğitim Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile iş birliği protokolü imzalamış olan devlet okullarının MEB'e, özel okulların ise TSE'ye başvurarak talep ettikleri ‘Okulum Temiz Belgesi’ için uzman ekipler "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Kılavuzu" çerçevesinde başvuran okulları denetliyorlar. Kılavuz içerisinde belirtilen tüm faaliyetlerin, eylem  planlarının, talimatların, eğitimlerin vb. işlemlerin tam olarak yerine getirilmesi, soru listesinde belirtilen şartların tamamlanmış olması gerekiyor.

Başvuru sonrasında Bakanlık ve TSE işbirliğinde oluşturulan eğitim programları ile yetkilendirilen tetkik görevlileri tarafından bu okullar yerinde denetlenip kontrol ve belgelendirmesi yapılmakta.
Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu almaya hak kazandığı ‘Okulum Temiz’ belgesi Okul Müdürü Erdoğan Tali’ye, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan tarafından verildi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37