Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu’nda Akıl Oyunları Sınıfı

Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu Rehber öğretmeni Mehtap Bilgiç, Gebze genelinde akıl oyunları alanında öğretmenlere ve öğrencilere yaptığı çalışmalar ile adını duyurdu.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Ocak 2021 Salı 20:17
Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu’nda Akıl Oyunları Sınıfı

Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu Rehber öğretmeni Mehtap Bilgiç, Gebze genelinde akıl oyunları alanında öğretmenlere ve öğrencilere yaptığı çalışmalar ile adını duyurdu. Bu çalışmaları bir proje ile Etwinning alanına taşıyan Bilgiç, bir çok öğretmene ve öğrenciye ulaşırken, önceki yıllarda okunda yaptığı Akıl Oyunları Sınıfı ile okulun tüm öğrencilerine zeka oyunlarını sevdirdi.

Mehtap Bilgiç, ‘Zeka Oyunları İle Bir Adım Önde’ projesiyle çocukların eğlenerek öğrendiği bilgilerinin daha kalıcı olduğu savından hareketle, akıl oyunlarını derslere entegre etmek ve bunu yaparken de öğrencilerin hayatına geri dönüşümü sokmak istiyor.

Bir çok akıl oyununu atık malzeme ile öğrencilere yaptırarak üreten, eğlenen ve öğrenen öğrenciler yetiştiren, okulunun projeler ekibinde de aktif rol alan Mehtap Bilgiç öğretmenlere bu alanda da rehberlik yapmakta.

Okul Müdürü Erdoğan Tali, “Projeler alanında kendisini her zaman geliştirme anlayışında olan öğretmenimiz Gelişim Atölyesi projesinde de yer alarak Web2.0 araçlarını ve Avrupa Proje ağı olan etwinning ile ilgili tüm yenilikleri yakından takip etmektedir. Kendisine yaptıkları bu çalışmalardan ötürü teşekkür eder başarılarının devamını dilerim” dedi.

Son Güncelleme: 19.01.2021 20:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37