banner55

GTÜ'de Girişimci Fikirler Dijital Çözümler

GTÜ'de Girişimci Fikirler Dijital Çözümler

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Mayıs 2017 Salı 13:44
 GTÜ'de Girişimci Fikirler Dijital Çözümler


Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) olarak daha güzel bir geleceği birlikte inşa etmek amacıyla Türkiye’nin öncü sanayicilerini, sektörlerinde fark yaratan girişimcilerini ve geleceğin potansiyel girişimci öğrencilerini buluşturacak 'Gebze Teknik Üniversitesi Girişimcilik Zirvesi' 3 – 4 Mayıs 2017 tarihlerinde 'Girişimci Fikirler Dijital Çözümler' sloganıyla Ramada Plaza İstanbul Asia Airport Otel’de 3. kez düzenlenecek.

GTÜ tarafından yapılan açıklamada, "GTÜ Girişimcilik Zirvesi’nin temel hedefi; girişimciliğin küresel gelişimine yön veren fikir liderlerini, bölge sanayicileri ve öğrenciler ile bir araya getirerek, girişimciliği desteklemek, başarı hikâyelerini yaymak, küresel girişimcilik vizyonunun gelişmesini sağlamak ve ideal iş ortamını oluşturmak için işbirliklerine zemin hazırlamaktır.

Zirve; girişimcilik konusunda öncü iş adamlarının, sanayicilerin ve akademisyenlerin deneyimlerini, değerli katılımcılarla paylaştıkları beş oturumdan oluşacaktır. Ülkemizin genç girişimci potansiyelini nicelik ve nitelik bakımından geliştirmeyi hedefleyen oturumlar, üniversite ve iş dünyası arasında bir sinerji oluşturmanın yanı sıra yatırımcılar ve sanayiciler için yaratıcı ve dinamik genç girişimcilere ulaşma fırsatı yaratacaktır" denildi. 
Son Güncelleme: 02.05.2017 13:45
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37