GTÜ'de kayıt heyecanı sürüyor

GTÜ'de kayıt heyecanı sürüyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Ağustos 2017 Salı 16:30
 GTÜ'de kayıt heyecanı sürüyor



2017-2018
Akademik yılı için Gebze Teknik Üniversitesi'ne yerleşen üniversite öğrencilerinin kayıt heyecanı devam ediyor.

Uzun bir çalışma döneminden sonra Gebze Teknik Üniversitesi’ne (GTÜ) yerleşmeye hak kazanan öğrencilerin kayıt heyecanı devam ediyor. Sabah saatlerinden itibaren aileleriyle GTÜ’ye gelen yeni üniversiteliler,  Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından geçtiğimiz dönem uygulamaya konulan kiosk sistemiyle dakikalar içerisinde kayıt yaptırarak GTÜ Ailesi’ne katılıyor.
REKTÖR GÖRGÜN: ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ


Üniversiteye giriş maratonunun, 2017 ÖSYS sonuçlarının açıklanması ile sona ermesinin ardından Rektör Prof. Dr. Haluk Görgün, tercih döneminde GTÜ’yü yoğun bir şekilde adaylara tanıttıklarını belirterek; "Bu sene Üniversitemize yerleşen 814 öğrencimizi GTÜ Ailesi’ne katmış olmanın sevincini yaşıyoruz. Geleceğimizin mimarları yarınlarımızın değerli bilim insanlarının GTÜ’deki bilim yolculuklarında destekçileri olacağız. Yönetimimiz adına üniversitemize kayıt yaptırmaya hak kazanan tüm öğrencilerimiz ve ailelerini tebrik ederim” diye konuştu. 
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafında yapılan açıklamada ise öğrencilerin kayıt aşamasında dilerlerse e-devlet şifresiyle 16 Ağustos 2017 tarihine kadar www.turkiye.gov.tr adresinden kayıtlarını online gerçekleştirerek elektronik kayıt belgelerini alabilecekleri; dilerlerse de 18 Ağustos 2017’ye kadar üniversiteye şahsen başvurmayla kayıtlanabilecekleri vurgulandı. GTÜ’ye gelerek kayıt yapmak isteyen adayların yanlarında getirecekleri evraklar bilgisine GTÜ ana sayfadan ulaşılabildiği belirtildi.  
Son Güncelleme: 15.08.2017 16:31
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37