GTÜ’lü öğrenciler pedal çevirecek

100 öğrenciye bisiklet verildi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Mayıs 2016 Perşembe 21:19
GTÜ’lü öğrenciler pedal çevirecek
Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) ile Sağlık Bakanlığı arasında "Fiziksel Aktivite İmkânlarının Geliştirilmesi" işbirliği protokolü kapsamında GTÜ öğrencilerine ilk bisikletlerin dağıtımı yapıldı.

Gebze Teknik Üniversitesi Yerleşke alanı içerisinde bisiklet yollarının da tamamlanmasıyla öğrencilere daha kolay ulaşım yapmaları ve kampüsün güzelliklerini gezebilmeleri için 100 öğrenciye bisikletleri törenle verildi. 

Törene, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Haluk Görgün, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Babür Özçelik, Temel Bilimler Fakültesi Prof.Dr. M. Hasan Aslan, Özel Kalem Müdürü Doç.Dr. Abdurrahman Akyol,  Kocaeli Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Sabri Medişoğlu, GTÜ’lü akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler katıldı.

Düzenlenen etkinlikle Kampüs yaşamını daha renkli ve ulaşımı daha kolay hale getireceklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Görgün, bisiklet sever öğrencilere sağlıklı yaşam kültürünün aşılanmasını, fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırılmasıyla bu alanda ilgi oluşturulmasını amaçladıklarını ifade etti. Rektör Prof. Dr. Görgün ayrıca bisikletlerin dağıtımına devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Kocaeli Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Sabri Medişoğlu ise yaptığı konuşmada GTÜ öğrencilerinin fiziksel aktivitelerine sağlıklı yaşamı koruma noktasında devam edebilmeleri için bisiklet dağıtımı etkinliklerine katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Açıklamaların ardından öğrencilere bisikletleri verilerek kampüs yaşamının daha eğlenceli hale gelmesi sağlandı. Bisiklet dağıtım töreni verilen kokteylle sona erdi.  
Son Güncelleme: 05.05.2016 22:53
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37