İstanbul, yüz yüzeyi 2 Mart'a erteledi

İstanbul Valiliği, 1 Mart itibariyle COVID-19 salgınıyla mücadele kapsamında yeni bir sürece girileceğini belirterek, bu süreçte eğitim kurumlarda 1 Mart Pazartesi günü Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde alınacak kararlar doğrultusunda yeni adımlar atılacağını duyurdu. Valilik, Türkiye genelinde 1 Mart'ta başlayacak olan yüz yüze eğitimin tarihini İstanbul'da 2 Mart'a erteledi.

27 Şubat 2021 Cumartesi 10:03
İstanbul, yüz yüzeyi 2 Mart'a erteledi

BURSA (İGFA) - İstanbul'un ilan edilen risk grubu seviyesine dair belirlenen kurallara göre Hıfzısıhha Kurulu'nca gerekli adımların atılacağını belirten İstanbul Valiliği, yüz yüze eğitim kararını Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nden sonraya erteledi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında 1 Mart sonrasında yeni bir sürece girileceği ve bu süreçte salgının seyrinin il bazlı takibinin yapılarak uygulanacağını belirterek, tedbirlerin de buna göre alınacağını kaydetti.  Açıklamada, Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunca belirlenen kriterlere göre yapılan değerlendirme çerçevesinde 4 ayrı risk grubu uygulanacak tedbir seviyelerinin Kabine'de kararlaştırılabileceğinden dolayı,  İçişleri Bakanlığı Genelgesiyle Kabine’de yeni kararlar alınıncaya kadar mevcut tedbirlerin uygulanmaya devam edileceğini bildirildi.

Buna göre İstanbul Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada eğitimde 15 Şubat'tan bu yana süre gelen uygulamanın 1 Mart itibariyle de devam edeceği, diğer sınıflar ve eğitim planına  yönelik başlangıcın, Kabine'de alınacak  kararlar çerçevesinde yeni uygulamaya 2 Mart 2021 Salı günü itibariyle başlanabileceği kaydedildi.  

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37