banner55

İzmit’teki Atatürk Müzesi minikleri ağırlıyor

Kocaeli'de İzmit Belediyesi tarafından kente kazandırılan dünyanın en zengin Atatürk Müzesi, minik öğrencileri ağırladı.

08 Ağustos 2021 Pazar 14:43
İzmit’teki Atatürk Müzesi minikleri ağırlıyor

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi tarafından Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasının korunması ve gelecek nesle aktarılması amacıyla restore edilen Yeşil Konak içerisindeki Atatürk Evi Müzesi her yaştan misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Birden çok öğrencinin ve turistin merakla gelip gördüğü yerlerden biri olan Atatürk Evi Müzesi, Tuncay Emir Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından ziyaret edildi.  

Atatürk Evi Müzesi 400’den fazla eserle dünyanın en zengin müzesi olma özelliğini taşıyor. Atatürk’ün kahve fincanından kol düğmesine kadar görüp merakla inceleyen ve hikâyelerini dinleyen minik öğrenciler ve öğretmenleri gururla gezip dolaştığı Atatürk Müzesi’ne hayran kaldı. Tarihi bir yolculuğa çıkan miniklere müze görevlileri tarafından Türk Bayrağı hediye edildi. Hacı Hasan Mahallesi Sırrıpaşa Caddesi Tezer Sokak üzerinde yer alan Atatürk Evi Müzesi ziyaretçilerini bekliyor.

Son Güncelleme: 08.08.2021 14:57
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37