Kartepe Belediyesi sınava giren öğrencileri unutmadı

Kartepe Belediyesi Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yapıldığı okullar da öğrenci ve velileri unutmadı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Haziran 2022 Pazartesi 13:44
Kartepe Belediyesi sınava giren öğrencileri unutmadı

Kartepe Belediyesi Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yapıldığı okullar da öğrenci ve velileri unutmadı.

SINAV ÖNCESİ MUTLULUK

Kartepe Belediyesi ekipleri hafta sonu YKS’ye giren öğrenciler ve velilerini güzel bir jest ile karşıladı. Belediye ekipleri tarafından Kartepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Pirelli Anadolu Lisesi, Yıldız Entegre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fevziye Tezcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, Özel Kocaeli Marmara Koleji, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, Özel Kocaeli Bahçeşehir Koleji, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi okulları önünde öğrencilere ücretsiz su, meyve suyu, kek ve çeşitli ikramlar verildi.

ÇOK GÜZEL BİR KARŞILAMA

Öğrenci ve velilerin büyük beğenisini kazanan organizasyon, sınava girecek adayların heyecanını bir nebze olsun düşürdü. Hem öğrencilerin hem de velileri mutlu eden karşılama için Kartepe Belediyesine teşekkür eden veliler, “Çocuklarımızın en önemli gününde, heyecanlı bekleyişimize eşlik eden Kartepe Belediyesine çok teşekkür ederiz. İyiki varsınız” dediler.

KOCAMAN MORAL VERDİ

Sınav zamanı bazı okullara bizzat giderek öğrenci ve velilerin heyecanına ortak olan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “İki günlük sınav maratonu boyunca, YKS giren öğrencilerimiz ve velilerimize ikramlarda bulunarak heyecanlarına ortak olduk. İyi bir gelecek için öğrenci kardeşlerimizin girdikleri tüm sınavlarda başar olmalarını diliyorum” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37