Kocaeli Dilovası’nda öğrencilerin tablet sevinci

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde üniversite öğrencilerine tablet dağıtımı yapıldı.

23 Şubat 2021 Salı 14:11
Kocaeli Dilovası’nda öğrencilerin tablet sevinci

KOCAELİ (İGFA) - Dilova Belediyesi, "Öğrencilerimize tablet, geleceğe umut" projesi kapsamında ilçedeki öğrencilerin uzaktan eğitim sürecinde sıkıntı yaşamamaları için başlattıkları tablet bilgisayarın dağıtımını sürdürüyor. Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen tablet dağıtım törenine AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Dilovası Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Mahalle Muhtarları, STK Başkanları ve öğrenciler katıldı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, toplamda bin 100 öğrencinin tablet dağıtımlarının iki gün boyunca süreceğini ve dağıtılan tablet sayısının 10 bini bulacağını söyledi.  Kendisinin ilk günden bu yana başkanlık maaşı ve sanayicilerin destekleri ile oluşturduğumuz birikimi öğrencilere burs olarak verdiğinin altını çizen Başkan Şayir, "Amacımız sizlerin eğitimine bir nebzede olsun katkı sunabilmek. Biliyoruz ki, başarınız Dilovamızın başarısıdır" dedi.

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ise, göreve geldiği günden bu yana eğitime oldukça önem veren Belediye Başkanı Hamza Şayir ile Makineciler OSB’nin eğitime sağladığı desteğe teşekkür etti.  AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise, eğitim gönüllüsü bir Belediye Başkanı ile Dilovası'nın yarınlarının daha güzel olacağına inandığını söyledi.

Konuşmalar sonrasında öğrencilere tabletlerini verdi.   

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37