Kocaeli'de ilkokul öğrencilerinin sınıfları kurayla belirlendi

Kocaeli'de ilkokul öğrencilerinin sınıfları kurayla belirlendi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Eylül 2019 Pazartesi 17:13
Kocaeli'de ilkokul öğrencilerinin sınıfları kurayla belirlendi

Kocaeli'de
Necdet Calp İlkokulu'na kayıt yaptıran ilkokul birinci sınıf 201 öğrencinin derslikleri, noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi.
KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ilkokul birinci sınıf öğrencilerinin sınıfları için kura çekimi yapıldı. 
Necdet Calp İlkokulu'na kayıt yaptıran 104 kız, 90 erkek ve 7 özel eğitim birinci sınıf öğrencisinin, noter huzurunda yapılan kura çekimiyle 7 sınıfa dağılımı geçekleştirildi.

Okul müdürü Lokman Acar, burada yaptığı konuşmada, birinci sınıf öğrencilerinin ayrı bir heyecanı olduğunu ifade ederek, bu yıl herkesin gözü önünde adil, mümkün olduğunca homojen sınıflar oluşturmak için kura yöntemiyle sınıfların belirlediğini söyledi.

Oluşan sınıfların öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını dilediğini belirten Acar, "Bütün öğretmenlerimiz çok tecrübeli, değerli ve iyiler. O yüzden hangi şubeye düştüğü aslında çok da büyük bir şey fark ettirmeyecek ama en azından gözümüzün önünde kimsenin aklında bir şey kalmadan böyle kura mekanizmasının kurulmasının faydalı olduğunu düşünüyorum. Hepimize hayırlı olsun." diye konuştu.

Son Güncelleme: 02.09.2019 17:15
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37