banner55

Kocaman: Gençler bizim ışığımız

Kartepe Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Gençler bizim ışığımız” dedi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Ekim 2021 Salı 12:07
Kocaman: Gençler bizim ışığımız

Kartepe Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Gençler bizim ışığımız” dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, pandemiden dolayı ara verdiği öğrenci buluşmalarına yeniden başladı. Başkan Kocaman, Kartepe Anadolu Lisesi öğrencileriyle “Gençlik Buluşmaları”nda bir araya geldi. Öğrencilerle sıcak bir diyalog kuran Başkan Kocaman “Sizlerle bir araya gelirken her zaman heyecanlanıyorum. Bizim de sizlerden öğreneceklerimiz var” dedi.

GENÇLER BİZİM IŞIĞIMIZ

“Bizde bu sıralardan geçtik” diyen Başkan Kocaman “Hayat çok hızlı geçiyor. Yarın hayatın içerisinde yer alacaksınız. Birbirimize ne kadar destek olursak o kadar güçlü bir geleceğimiz olur. Kartepemizin gençlerinin geleceği bizler için çok önemlidir. Benim anlayışımda belediye başkanlığı yol, asfalt yapmak değildir. Bunları belediye de birimler tarafından yapılmaktadır” açıklamasında bulundu.

KARTEPEMİZ ESKİ BİR YERLEŞİM ALANIDIR

Sözlerine devam eden Başkan Kocaman “Belediye başkanın misyonu insan hayatına dokunabilmektir. İlçesinin yatırımların dizayn edilmesi sağlamaktır. Kadının ekonomiye katılmasını sağlamaktır. İlçenin plan ve stratejini belirlemektedir. Bunları başarabilmek önemlidir. Kartepemiz eski bir yerleşim alanıdır. 2009 yılında ilçe oldu. 11 yaşında bir ilçedir. 126 bin 500 nüfusa ulaştık. Bir çok Anadolu ilinden büyük durumdayız. İlçemizin doğal ve kültürel zenginliklerini korumalıyız” ifadelerini kullandı.

SİZLER İÇİN

“Kişisel gelişimlerinize katkı sağlamak için Kartepe Genç Akademi’yi kurduk” diyen Başkan Kocaman “6 katlı 4 bin metre kare alanda hizmet veriliyor. Burası bir okul aslında… Gençlerimizin vakit geçirebilecekleri alan var. Çocuk Oyun Evi – e-Spor merkezi bulunmaktadır. Kütüphane-etüt merkezi var. Ücretsiz İngilizce sınıflarımız vardır. Herhangi bir ücret olmaksızın, birçok kuşta eğitim alabilirsiniz” açıklamasında bulundu.

HAYALLERİNİZE GİDEN YOLDA HEP YANINIZDAYIM

Gençlerin düşünceleri de tek tek dinleyen Başkan Kocaman “Sizi dinlemek özel bir şey. Geleceğe dair umutlarımızı güçlendiriyoruz. İyiki varsınız. Hayallerinize giden yolda hep yanınızdayım” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37