Manisa'da MASKİ personeline 'taşınır mal yönetimi' semineri

MASKİ Genel Müdürlüğü, bünyesindeki taşınırların daha etkili ve ekonomik kullanımını sağlamak amacıyla Taşınır Mal Yönetimi ile ilgili eğitim semineri düzenledi.

06 Nisan 2021 Salı 14:31
Manisa'da MASKİ personeline 'taşınır mal yönetimi' semineri

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kurum içi işleyişin daha etkin ve verimli şekilde ilerlemesi için organize ettiği eğitim seminerlerine “Taşınır mal yönetimi” ile devam etti. İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Depolar Sevk ve İdare Şube Müdürlüğünde görevli Yılmaz Bahtiyar ve Bahadır Akçağlar tarafından verilen eğitim seminerine MASKİ, Daire Başkanlıklarında görev yapan taşınır kayıt yetkilileri katıldı.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet içi eğitimlerin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, bu kapsamda MASKİ bünyesinde taşınır malların kanunda belirtilen esas ve usullere göre edinilmesi ve kullanılması amacıyla eğitim verdiklerini söyledi. Çevik, taşınırların kayıtlarının saydam ve erişilebilir şekilde tutulması hususunda personelimizi bilgilendirdiklerini belirterek, "Bu eğitimle birlikte taşınırların kontrolünün ve kayıtlarının mevzuata uygun ve daha hızlı şekilde yürütülmesini sağlayacağız" dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37