MARİMDER'den, Adem Ceylan Meslek Lisesi'ne övgü

Marmara İşadamları ve Müteahhitleri Derneği MARİMDER Genel Başkanı Mehmet Zeki Gedikoğlu'ndan Gebze Güzeller OSB'de geçtiğimiz sene eğitime başlayan Adem Ceylan Meslek Lisesi'ne övgü dolu sözler.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
08 Temmuz 2020 Çarşamba 14:14
MARİMDER'den, Adem Ceylan Meslek Lisesi'ne övgü

Marmara İşadamları ve Müteahhitleri Derneği MARİMDER Genel Başkanı Mehmet Zeki Gedikoğlu'ndan Gebze Güzeller OSB'de geçtiğimiz sene eğitime başlayan Adem Ceylan Meslek Lisesi'ne övgü dolu sözler.

MARİMDER Yönetim Kurulu ile Adem Ceylan Meslek Lisesi'ni ziyaret eden Gedikoğlu şunları söyledi:

Gebze'de faaliyet halindeki Güzeller OSB sahası bitişiğinde adı geçen OSB nin büyük katkılarıyla kurulmuş ve geçen yıl eğitime başlayan Adem Ceylan Meslek Lisesi'ni MARİMDER olarak ziyaret ettik. 

Adı geçen OSB'nin önemli miktardaki mali ve teknik katkılarıyla geçen sene faaliyete geçen meslek lisesi binasıyla bir eğitim kurumunu andırıyor. Üniversiteye yakışan donanımı ve gerek yakınında bulunduğu Güzeller OSB'nin, gerekse bölgedeki sair sanayi bölgelerinin de teknik ve ara eleman ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflemiş. 

Çok daha önemlisi eğitim müfredatı afaki değil, sanayi kuruluşlarınının talep ve ihtiyaçları doğrultusunda, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış müfredatıyla, Bilişim Teknolojileri, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri, Makine Teknolojisi, Motorlu Araçlar Teknolojisi ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri alanlarında, öğrencilerini yarınımız olarak gören tecrübeli teknik eğitimci kadrosu, teknik ve mesleki eğitim kadar sosyal faaliyetleriyle gençlerin şahsiyet ve değerler eğitimini de ciddiyetle dert edinmiş.

Güzeller OSB'nde bir çiçek gibi açan bu eğitim kurumu pekçok alanda eğitim programları uygulayacaktır. Okulda, ilköğretim mezunu veya terk, lise terk vs. durumdaki öğrenciler için de ayrıca çeşitli mesleki eğitim kurs ve programları olacaktır. Ziyaretimiz sırasında memnuniyetle gördük ki, bizleri de bu yaşta öğrenci olmaya özendiren bu devasa özel eğitim kurumu, lise öğrencileri için ücretsiz eğitim vermektedir.

Bünyesinde ayrıca ana okulu da bulunan bu eğitim kurumunun ileri eğitim teknikleriyle Gebze ve etrafındaki sanayinin teknik eleman ihtiyacını, istenen özellikler ve donanımla yetiştirmiş ve işine başlamaya hazır olarak karşılayacağını umuyor ve kendilerine bu eğitim seferberliğinde başarılar diliyoruz.

Okul idaresi, derneğimiz ile bir çok konuda birlikte olmayı teklif ederek okulu yakından ve bizzat tanıtmak amacıyla, üyeleri iş adamı, müteahhit ve sanayici olan MARİMDER'i yakın bir tarihte yemekli bir toplantıya davet etmiştir. Davet günü duyurulacaktır.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37