banner55

Öğrencilerden EKEV'e teşekkür

Öğrencilerden EKEV'e teşekkür

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Kasım 2019 Salı 18:37
 Öğrencilerden EKEV'e teşekkür


Erzincan Kültür Eğitim Vakfı EKEV bu yıl da binlerce öğrenciyi sevindirdi. Geçen ay müracaatları kabul eden ve dün itibarıyla burs alacak öğrenciyi sitesinde açıklayan EKEV'e öğrenciler teşekkür ettiler.

AĞCA: 1992 YILINDAN BERİ

EKEV bu sene 8313 öğrenciye burs verecek. Geçen ay İstanbul'da yapılan toplanıya katılan eski Başbakan ve Meclis Başkanı Binali Yıldırım, "Bu sene öğrenci bursları 250 lira olsun" diyerek, burs miktarını da artırmıştı.
Erzincanlılar Kültür Eğitim Vakfı Başkanı Sadık Ağca, "1992 yılından beri bu tür faaliyetlerimiz, öğrencilere burs ve yardımlarımız sürüyor. Hayırsever iş insanları sayesinde inşallah uzun yıllar yardımlara devam edeceğiz" dedi.

ÖCAL İŞ İNSANLARINI DAVET ETTİ
GEDİDAÇ (Gebze Dilovası Darıca Çayırova) Başkanı Uğur Öcal ise EKEV'in çok güzel ve hayırlı işler yaptığını belirterek, "Dünden itibaren burs almaya hak kazanan öğrenciler belli oldu. Daha önce müracaat eden öğrenciler EKEV'in sitesinden bursun çıkıp çıkmadığını öğrenebilirler. Burs almaya hak kazanan bir çok öğrenci teşekkür ediyor ve biz de bundan mutlu oluyoruz. Vakfımız hiç bir bölge ve şehir ayırt etmeden Türkiye'nin her yerinden öğrencilere burs veriyor. Ben bölgedeki tüm iş insanlarını öğrencilerimize burs vermeleri için davet ediyorum" dedi.

Son Güncelleme: 19.11.2019 18:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37