Op.Dr. Burcu Çetinkaya Sağlık Turizmi Eğitimini tamamladı

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Burcu Çetinkaya Sağlık Turizmi Eğitimini tamamlayarak Sağlık Turizm Pazarlama ve Teşvik Yönetimi belgesini aldı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Eylül 2021 Pazartesi 01:19
Op.Dr. Burcu Çetinkaya Sağlık Turizmi Eğitimini tamamladı

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, Sağlık Turizmi Eğitimini tamamlayarak Sağlık Turizm Pazarlama ve Teşvik Yönetimi belgesini aldı.

Kocaeli'nin Sağlık Turizm Yetki Belgesi alan ilk muayehane sahibi olduğunu belirten Çetinkaya sevincini şu sözlerle anlattı:

Hafta sonunu yine bir eğitimle geçirdim. Benim en büyük hobim öğrenmek, bilmediğimi kabul edip eksiklerimi tamamlamaktır. Hatta bazen abartıp gereksiz bir sürü konu hakkında da eğitildiğim olmuştur. 
Ben yaptığım iş nedeniyle son zamanlarda yabancı hastalarla fazlaca haşır neşir olmaya başlayınca kendimi Sağlık Turizmi'nin içinde buldum. 
Eeee Kocaeli’nin Bakanlık tarafından verilen Sağlık Turizm Yetki Belgesi alan ilk muayenesi olma şerefine erişince tabi eğitim alma ihtiyacı duydum. 

Harika geçen bir eğitim süreciyle bilmediklerimi ve merak ettiklerimi öğrendim. Bu konuda yardımı olan @igemeturkiye, @igeme.akademi ve Murat Işık hocamıza çok teşekkür ediyorum.
  
Benim sloganım farklılığınla farkını hissettir!  Hadi siz de bana katılın ve bugün kendiniz için bir fark yaratın.Seviyorum sizleri❤️

Son Güncelleme: 20.09.2021 01:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37