Özel çocuklara diplomalar Başkan Büyükgöz’den

Özel çocuklara diplomalar Başkan Büyükgöz’den

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Mayıs 2019 Çarşamba 17:30
Özel çocuklara diplomalar Başkan Büyükgöz’den

 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlenen programa katıldı, okullarından mezun olan özel çocukların diploma heyecanlarına ortak oldu.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlenen programa katıldı, okullarından mezun olan özel çocukların diploma heyecanlarına ortak oldu. Gebze Kültür Merkezinde gerçekleşen programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediye başkan yardımcısı Sedat Çelik, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, özel çocuklar ve aileleri katıldı. Programda çocukların hazırladıkları özel gösteriler izleyiciler tarafından oldukça beğenildi ve alkış aldı. 
ONLAR BİZE ALLAH’IN EMANETİ

Programda konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Bugün çok özel bir günde özel çocuklarımızın diploma törenindeyiz. Özel çocuklarımız, çiçeklerimiz bize Allah’ın bir emaneti. Onları koruyup kollamak, onların en iyi şekilde yetişmesi annelerin, babaların yanı sıra hepimizin görevi. Biz her zaman doğru olanı yapmaya gayret edeceğiz. Kim için? Geleceğimizin sahibi çocuklarımız için, ülkemiz için” dedi. 
Başkan Büyükgöz konuşmasının ardından Yumurukaya Özel Eğitim Uygulama Okulu, Gebze Özel Eğitim Meslek Okulu ve Gebze Özel Eğitim Uygulama Merkezinden mezun olan özel çocuklara diplomalarını takdim etti. 


Son Güncelleme: 15.05.2019 17:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37