Özel Pelikan Fen Lisesi öğrencileri Yıldız Teknik Üniversitesi'nde sunum yaptı

Özel Pelikan Fen Lisesi öğrencileri Yıldız Teknik Üniversitesi'nde sunum yaptı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Ekim 2019 Pazar 12:33
Özel Pelikan Fen Lisesi öğrencileri Yıldız Teknik Üniversitesi'nde sunum yaptı

 

Özel Pelikan Fen Lisesi öğrencileri Yıldız Teknik Üniversitesi Uluslararası Sosyal İnovasyon Kongresi'nde sunum yaptı.

Özel Pelikan Fen Lisesi öğrencileri Sıla Uysal ve Öykü Azra Şencan, Yıldız Teknik Üniversitesi Uluslararası Sosyal İnovasyon Kongresi'nde sunumlarını gerçekleştirdiler. Sunum kongre başkanı ve akademik kurulların yoğun ilgisi ve beğenisi ile karşılandı. Kongre'de tek lise düzeyinde konferansı, Pelikan Eğitim Kurumları öğrencileri  tarafından gerçekleştirilmesi ilgiyle karşılandı.
Öğrenciler Sıla Uysal, Öykü Azra Şencan, ‘Engellilere Ayrılmış Park Alanlarına Engelli Olmayan Araçların Park Etmesini Plaka Okuma Özelliği Olan Kamera Yardımıyla Önleme Projesi’ ile sunum  yaptılar.
Bilimsel araştırma projeleriyle kazandığı derecelerle adından söz ettiren Pelikan Eğitim Kurumları toplumsal fayda, bilim ve teknoloji alanına önemli katkılarda bulunuyor.
Pelikan Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Gülay Körükmez, “Öğrencilerimizin derslerdeki kazanımlarının uygulamaya ve toplum için sosyal projelere dönüşmesi için eğitim programlarını yeniden dizayn ettiklerini ve özellikle lise öğrencilerimizin Sosyal İnovasyon alanında proje üretmesi ve topluma yararı için oluşturulması, kurumumuz adına çok değerli ve artı bir değer yaratıyor” dedi.

Son Güncelleme: 20.10.2019 12:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37