Paylaşmak Güzel! Oyuncaksız Çocuk Kalmasın!

Gebze American Life Dil Okulu’ndan Bingöllüler ile ortaklaşa kampanya.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Kasım 2019 Çarşamba 16:37
Paylaşmak Güzel! Oyuncaksız Çocuk Kalmasın!

Gebze American Life Dil Okulu’ndan Bingöllüler ile ortaklaşa kampanya.

Gebze’de faaliyette bulunan American Life Dil Okulu ile Kocaeli Bingöllüler Derneği’nin, 'Paylaşmak Güzel! Oyuncaksız Çocuk Kalmasın!' sloganıyla başlattığı oyuncak kampanyası kapsamında, Bingöl’deki anaokullarına oyuncak ve eğitim materyal desteği sağlanacak.

Kampanya dahilinde isteyen kişiler 09 Aralık tarihine kadar Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan American Life Dil Okulu’na veya Kocaeli Bingöllüler Derneği’ne oyuncak ve eğitim materyal desteğinde bulunabilecekler.

SEDEFOĞLU: KAMPANYAMIZA HERKESİ BEKLİYORUZ

Kampanya hakkında konuşan Gebze American Life Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sedefoğlu; "Oyuncaklar çocuk gelişiminin en önemli araçlarından biridir. Çocuklar için doğru ve eğitici oyuncaklar, onların farklı alanlarda gelişimleri için önemlidir. 

Oyuncaklar, çocukları eğlendirirken aynı zamanda onların bilişsel düşünme, fiziksel beceri kazanma, problem çözme, sayılar, dil gibi temel yetenekleri bulmalarına ve geliştirmelerine yardımcı olur. 
Biz de bu çerçevede, Bingöl’den başlayarak oyuncağı olmayan anaokullarına bu konuda destek sağlamak istiyoruz. Bu çalışmayı sürekli yaparak, başka illerdeki anaokullarına da destek vermeyi arzu ediyor, Kocaeli Bingöllüler Derneği ile birlikte başlattığımız kampanyamıza herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

DEĞİRMENCİ: ÇOK GÜZEL ÇALIŞMA

Her yaş ve dönemdeki çocuğun oyun oynamak istediğini dile getiren Kocaeli Bingöllüler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Değirmenci de şunları söyledi:

Oyuncaklar ve oyunlar, çocuk büyüdükçe ve dünya değiştikçe farklılaşır belki ama çocuğun içindeki oyun oynama isteği değişmez. Oyun ve oyuncak, çocuğun hem zekâsını geliştirir, hem de sosyalleşmesini sağlar. Bu kapsamda; Gebze American Life Dil Okulu ile birlikte bu güzel çalışmaya başlamanın mutluluğu içindeyiz.

Son Güncelleme: 27.11.2019 16:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37