Pelikan Eğitim Kurumları öğrencileri Endüstri 4.a’ya hazırlıyor

Pelikan Eğitim Kurumları öğrencileri Endüstri 4.a’ya hazırlıyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
30 Mayıs 2019 Perşembe 16:54
 Pelikan Eğitim Kurumları öğrencileri Endüstri 4.a’ya hazırlıyor

Pelikan Eğitim Kurumları Endüstri 4.a’ya hazırlıyor kurdukları Steam Maker atölyesi ile öğrencilerini Endüstri 4.a’ya hazırlıyor.

Pelikan Eğitim Kurumları Kurucusu Gülay Körükmez verdikleri eğitim ile ilgili şunları söyledi:

Pelikan Eğitim Kurumları olarak kendin yap kültürü ile teknolojinin birleşmesini sağlayarak öğrencilerimizi Endüstri 4.’a hazırlamak istiyoruz. Öğrenme teknolojinin gelişmesi ile birlikte öğrenme şekli de değişmeye başladı. Öğrencilerimizi bu değişimden uzak yetiştirmek istemiyoruz.  

Bunun için okulumuza Steam Maker atölyesi  kurduk ve iki öğretmen ile eğitim yapıyoruz. Atölye derslerinin iki öğretmen ile işlenmesi, öğrencilerimizin sorularına daha hızlı cevap bulmasına olanak sağlıyor.  

Steam Maker atölyesi deneme ve yanılma hakkı vererek öğrencilerimizin öğrenmesine imkan tanıyor. Öğrenciler projelerini arkadaşları ile birlikte yaptıkları için paylaşmayı, birbirleri ile fikir alışverişinde bulunmayı arkadaşını dinlemeyi ve sorgulamayı öğreniyorlar. 

Öğrencilerimize kendilerini daha iyi ifade etmelerini ve sosyalleşmelerini sağlamak için, projelerini tanıtmalarına olanak sağlıyoruz. 3. festivalimizi Gebze Ticaret Odası’nda  gerçekleştirdik. 

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, öğrenci projelerini ilgi ile dinlediler ve öğrencilerimizi taktir ettiler. Pelikan Eğitim Kurumları olarak bize verdikleri destekten dolayı GTO yöneticilerine teşekkür ediyoruz.


Son Güncelleme: 30.05.2019 16:56
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37