Sabancı Üniversitesi online lise yaz okulunda ikinci dönemi tamamladı

Sabancı Üniversitesi Lise Yaz Okulu kapsamında düzenlenen; Lise Yaz Okulu, İngilizce Dil Okulu ile Uygulamalı Nanoteknoloji Kampı’nın ilk dönemi tamamlandı. 

09 Ağustos 2021 Pazartesi 09:47
Sabancı Üniversitesi online lise yaz okulunda ikinci dönemi tamamladı

İSTANBUL (İGFA) - Sabancı Üniversitesi tarafından düzenlenen yaz okullarına bu yıl; Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Mersin, Muğla ve Sivas olmak üzere 17 ilden ve Almanya, Amerika ve İsrail olmak üzere 3 ülkeden toplam 258 öğrenci katıldı.

Online olarak gerçekleşen iki haftalık üç dönem halinde düzenlenen Lise Yaz Okulu’nda öğrenciler, mühendislik ve doğa bilimleri, sosyal bilimler, sanat, yönetim, başarı ve meslek dahil olmak üzere 40’dan fazla üniversite dersi arasından seçim yaparak, tatil dönemini eğlenceli bir öğrenme sürecine dönüştürdü. 

Eğlenceli aktivitelerle zenginleştirilmiş olan Sabancı Üniversitesi Online İngilizce Dil Okulu, 13-16 yaş grubu öğrencilere İngilizce becerilerini geliştirebileceği bir ortam sundu. Öğrenciler, yoğun İngilizce eğitiminin yanı sıra ders dışı kişisel gelişim seminerleri ve üniversite tanıtımı etkinlikleriyle zenginleştirilen programda ufuklarını genişletme şansı da yakaladılar. 

Anahtar Kelimeler:
ÖdülİGAHalkla Ilişkiler
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37