Seka Park Otel personeline Covid-19 eğitimi

Covid-19 salgını sebebiyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Seka Park Oteli’nde görevli tüm personele eğitim verdi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Nisan 2020 Cuma 17:46
Seka Park Otel personeline Covid-19 eğitimi

Koronavirüs (Covid-19) salgınının yayılmaması için gerekli çalışmaları yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu çalışmalar sırasında görev yapan personeline yönelik eğitimler veriyor. Bu kapsamda Seka Park Oteli’nde görevli tüm personele eğitim verildi.

SALGINA KARŞI EĞİTİM
Etkisi giderek artan ve insan sağlığını olumsuz yönde etkileyen Covid-19 salgını sebebiyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, dezenfeksiyon çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda halkın yoğun olarak kullandığı yerler dezenfekte edilirken kurum içi eğitimler kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nce görevli personele sosyal mesafe kuralları, kişisel sağlık ve bakım, maske ve eldiven kullanımı ile çamaşır suyuyla ortam dezenfeksiyonu konularında eğitim veriliyor. 

SOSYAL MESAFEYE DİKKAT
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığınca verilen eğitimlerin sonuncusu Seka Park Otel’de gerçekleştirildi. Otelde görevli tüm personele eğitim verildi. Eğitim sırasında sosyal mesafe kuralları göz önünde bulunduruldu.

MASKE VE ELDİVEN KULLANIMI
Eğitimde otel personeline, kendi ve çevre sağlığı için sosyal mesafe kuralları, kişisel sağlık ve bakım, maske ve eldiven kullanımı ile çamaşır suyuyla ortam dezenfeksiyonu konularında eğitim verildi. Eğitim kapsamında maske ve eldivenlerin kullanım koşulları, nasıl giyilip çıkarılması, maske ve eldivenlerin dikkat edilmesi gereken kuralları konusunda personel bilgilendirildi. 

SAĞLIK İÇİN DEZENFEKSİYON
Seka Park Otel çalışanlarına ayrıca çamaşır suyuyla ortam dezenfeksiyonu eğitimi verildi. Çalışanların kendi sağlığını göz önünde bulundurarak çalışması gerektiği bilgisi verilen eğitimde sık sık el dezenfektesi yapılmasına dikkat çekildi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37