Yabancı öğrencilere üniversitelere başvuru süreci anlatıldı

Edirne Hasan Sezai Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilere yönelik "Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Türkiye'de Üniversitelere Başvuru Süreci" semineri düzenlendi.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
23 Ocak 2021 Cumartesi 17:20
Yabancı öğrencilere üniversitelere başvuru süreci anlatıldı

EDİRNE (AA) - Edirne Hasan Sezai Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilere yönelik "Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Türkiye'de Üniversitelere Başvuru Süreci" semineri düzenlendi.

Trakya Üniversitesi Dil Eğitim ve Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Aynur Tüsgil, çevrim içi ortamda düzenlenen seminerde, Türkiye'de eğitimine devam eden ya da yurt dışından gelerek Türkiye'de eğitim görmeyi amaçlayan yabancı uyruklu öğrenciler için Türkiye'deki belirli üniversitelere dair bilgiler içeren kılavuzu tanıttı.

Tüsgil, Türkiye bursları ve bu burslara başvuru süreci hakkında da bilgi verdi. Öğrenciler de merak ettiği konularla ilgili soruları yöneltti. 

Seminere, yurt dışında bulunan veliler, Trakya Üniversitesi Dil Eğitim ve Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi Öğretim Görevlisi Cüneyt Nur da katıldı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37