banner55

Yerel hayvan koruma görevlisi eğitim başvuruları başladı

Büyükşehir Belediyesi ve devlet kurumlarının desteğiyle yapılan 2020 yerel hayvan koruma görevlisi eğitimleri için başvurular başladı.

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Mart 2020 Pazartesi 10:20
Yerel hayvan koruma görevlisi eğitim başvuruları başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Tarım ve Orman Kocaeli Şube Müdürlüğü işbirliğinde 2 gün boyunca gerçekleştirilecek olan “Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimi” için başvurular alınmaya başladı. 

EĞİTİMLER 2 GÜN SÜRECEK
2 gün sürecek eğitim içeriğinde Hayvan Bakım ve Beslenmesi, Hasta Hayvanın Tanınması, Kedi ve Köpeklerde Paraziter Enfeksiyonlar, Zoonoz Hastalıklar ve Hayvan Davranışları gibi konular aktarılacak. Ayrıca Tarım ve Orman Bakanlığı Kocaeli İl Müdürlüğü tarafından da Ev ve Süs Hayvanlarının Korunmasına Dair Avrupa Sözleşmesi, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve Hayvanların Korunmasına Dair Uygulama Yönetmeliği konularında eğitim verilecek. 

ANA BAŞLIKLAR IŞIĞINDA
Hayvanların Korunmasına Dair Uygulama Yönetmeliği’nde belirtilen ana başlıklar ışığında programlanan eğitimde ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi Veteriner Hekimleri tarafından Geçici Bakımeviminin tanıtımı ve konu anlatımları yapılacak. 

BAŞVURULAR BÜYÜKŞEHİR’E
Eğitime katılmak için 2 adet fotoğraf, ikametgâh belgesi, kimlik fotokopisi ve dilekçeleri ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası’na başvuruda bulunulması gerekiyor. Eğitim başlama tarihi ve yeri Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi başkanlığına ait sosyal medya hesaplarından paylaşılacak. Ayrıca katılımcıların dilekçelerle belirtilen telefonlarından iletişime geçilecek.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37