Zabıta personeline eğitim verildi

Görev ve yetkiler anlatıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Ekim 2016 Salı 11:33
Zabıta personeline eğitim verildi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan Zabıta personeli eğitimden geçti.
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından verilen hizmet içi eğitimler devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan Zabıta Personeline 'Zabıtanın görev ve yetkileri' konulu seminer verildi.
 
GÖREV VE YETKİLER ANLATILDI
Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan hizmet içi semineri eğitmen Saadettin Özyazıcı tarafından verildi. Büyükşehir Zabıta ekiplerinin katıldığı eğitimde, Zabıta personelinin çalışmalarındaki uygulaması gereken görev ve yetkileri aktarıldı. Zabıta personeline Büyükşehir Belediyesi mevzuatı hakkında bilgiler verilerek Encümen ve Meclis tarafından verilen vazifeler aktarıldı.
 
SAĞDUYULU DAVRANMAK ÖNEMLİ
Toplantıda Zabıta ekiplerinin sağduyulu davranmalarının altını çizen eğitmen Saadettin Özyazıcı‘’ Sizler görev alanlarınızda sağduyunuzu korumalısınız. Çünkü siz bir kurumu temsil ediyorsunuz ve sorumluluğunuz büyük. Hassasiyetle olaylara yaklaşmanız gerekiyor' diye konuştu. Zabıta personelinin ilgi gösterdiği eğitim, karşılıklı soru cevapların ardından sona erdi.

 
Son Güncelleme: 18.10.2016 23:12
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37